GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όσοι δεν μπορούν να διαχειριστούν πολιτικά κάποια πράγματα, κάποια στιγμή τους τρώει η «μαρμάγκα»

Αυτά όπως μαθαίνουμε από το στενό περιβάλλον του Θ. Μίχογλου είναι δικές του κουβέντες και φυσικά αφορούν την προσπάθεια της πολιτικής του σ...


Αυτά όπως μαθαίνουμε από το στενό περιβάλλον του Θ. Μίχογλου είναι δικές του κουβέντες και φυσικά αφορούν την προσπάθεια της πολιτικής του σπίλωσης με φόντο ιδιωτική του υπόθεση που βρίσκεται στην δικαιοσύνη. Μάλιστα ο ίδιος από ότι μας λένε οι πληροφορίες μας, φωτογραφίζει συγκεκριμένους ανθρώπους που στο παρελθών οδήγησαν τον δήμο στα πρόθυρα της πτώχευσης συνεπικουρούμενοι από νομικούς και πολιτικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου, φαίνεται ότι πλέον, μετά και τις τελευταίες επιθέσεις που δέχθηκε σε προσωπικό επίπεδο ελέω πολιτικής αντιπαλότητας, ακόμη και από στελέχη της παράταξης του, είναι αποφασισμένος μέχρι τέλους Δεκεμβρίου αρχές του Γενάρη, να ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάχυ ακόμη και μέσα στην παράταξη του. Μιλώντας για τα φερέφωνα των πολιτικών του αντιπάλων ανέφερε ότι δεν υπάρχει κλήση για κατηγορούμενος.

Μάλιστα αυτά τα άσχημα που κυκλοφορούν για το πρόσωπό του και όχι για την πολιτική του δράση, από ότι μας είπε αυτήκοος μάρτυρας, διαδίδονται από νομικό ο οποίος εκπροσωπούσε μάρτυρες οι οποίοι ήταν παρόντες στην ιδιωτική του υπόθεση, όπου από τα χείλη δικαστικού εκπροσώπου ακούστηκε ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία και για όλους θα υπάρξει απαλλακτικό βούλευμα, δηλαδή ακούστηκε να λέγεται στην κουβέντα ότι κάποιοι βάλθηκαν να τον πάνε κατηγορούμενο με το ζόρι. Στην Κομοτηνή, όπως μαθαίνουμε η ιδιωτική του υπόθεση πήγε στο αρχείο, στην Καβάλα επίσης η υπόθεση θα πάει στο αρχείο και οι αντίδικοι που  πήγαν στον Άρειο Πάγο με την αιτιολογία ότι τα δικαστήρια μεροληπτούν υπέρ του δημάρχου θα έχουν την ίδια τύχη. Ο Άρειος Πάγος έκανε υπόμνημα και πήγε την ιδιωτική του υπόθεση στην Καβάλα.

Μάλιστα το υπόμνημα 70 σελίδων που απεστάλη από τον ίδιο στο δικαστήριο της Καβάλας, ανατρέπει όλο το σκηνικό, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους αντίδικους όπου κατά την γνώμη του Μίχογλου και σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον,  τα ελατήρια της δημοσιότητας ενέχουν πολιτικό κίνητρο.

Με αφορμή όλο αυτό που τον τελευταίο καιρό παίζει σε τοπικά δημοσιεύματα, κατά την γνώμη του κατευθυνόμενα, φέρνουν τον δήμαρχο αποφασισμένο να στείλει στις δικαστικές αρχές τους δημοσιογράφους και είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει με τίποτε και θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες,  την προσπάθεια της σπίλωσης του μέχρι το τέλος και δεν θα κάνει πίσω, δεχόμενος, όπως στο παρελθών, συγνώμη από τους συκοφάντες του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με το περιβάλλον του δημάρχου, δυστυχώς για τους αντιπάλους του που χρησιμοποιούν την ιδιωτική του υπόθεση για να τον εξοντώσουν πολιτικά, ο λόγος είναι ότι πλέον πολιτικοί του αντίπαλοι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είναι με το μέρος του και αυτό όπως είναι λογικό «ερεθίζει» κάποιους που δεν έχουν άλλο τρόπο να ανακόψουν την πορεία του προς την εκλογική του νίκη.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θ. Μίχογλου μιλάει για 6-7 δυνατές πολιτικές «μεταγραφές» οι οποίες, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα τοπικά θέματα στον δήμο Τοπείρου, θα «καθαρίσουν» τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή, καθώς επίσης πληροφορίες τον θέλουν να έχει πολύ καλές επαφές με στελέχη της μειονότητας δυναμώνοντας έτσι τον συνδυασμό του ο οποίος θα είναι αυτή την φορά πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια