GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης για το Πολυτεχνείο

  Οι εργαζόμενοι κρατούν ζωντανό το απελευθερωτικό μήνυμα του  Νοέμβρη του ’73  τότε που το σύνθημα για  ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  και η α...

 


Οι εργαζόμενοι κρατούν ζωντανό το απελευθερωτικό μήνυμα του Νοέμβρη του ’73 τότε που το σύνθημα για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η απαίτηση για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη ένωσε το λαό μας και άνοιξε δρόμους για τη δημοκρατική πορεία της χώρας μας.
Τα μηνύματα αυτά ενότητας συνεχίζουν να εμπνέουν και να οδηγούν τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, την εργασιακή ανασφάλεια, την ελαστική απασχόληση, την εκτόξευση των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης και καυσίμων και γενικότερα στην φτωχοποίησή τους.

Αγωνιζόμαστε για τον εκδημοκρατισμό, τη διασφάλιση της απασχόλησης, την κοινωνική προστασία και ασφάλεια όλων των ηλικιών, την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής καθώς και τις συνθήκες της εργασιακής ζούγκλας που βιώνουν οι εργαζόμενοι, την υπεράσπιση της ειρήνης, της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Το Συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην απειλή κατάλυσης της δημοκρατίας και κυρίως δεν ξεχνά τους νεκρούς που θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας.

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Μπεμπεκίδης

Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγελος Πουρναράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια