GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κοζάνη: Πνίγηκε από μία μηλόπιτα, του έφερε ανακοπή και πνευμονική εμβολή! Τι λέει η κόρη του θύματος

Ένα μικρό κομμάτι μηλόπιτας αποδείχθηκε ικανό να κόψει το νήμα της ζωής πρόωρα στον 55χρονο Περικλή Καρυπίδη από την Κοζάνη.


Ένα μικρό κομμάτι μηλόπιτας αποδείχθηκε ικανό να κόψει το νήμα της ζωής πρόωρα στον 55χρονο Περικλή Καρυπίδη από την Κοζάνη.

Η κόρη του μιλώντας στο Mega περιγράφοντας το περιστατικό τόνισε: «Ο θείος μου του έδωσε μηλόπιτα και στον δρόμο μάλλον την έφαγε και πνίγηκε και ο πνιγμός έφερε την ανακοπή, πνευμονική εμβολή και επειδή έπεσε κάτω ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά».

Ένα κομμάτι της μηλόπιτας έφραξε τον λαιμό του και δεν μπορούσε να ανασάνει.

  • Δεν τον βοήθησε κανείς

Η κόρη του καταγγέλλει πως πέρασαν τουλάχιστον τρία άτομα, όμως κανένα δεν τον βοήθησε:

«Ένας γείτονας ειδοποίησε τον θείο μου, ο θείος μου του έκανε ΚΑΡΠΑ, συνήλθε, αλλά ο εγκέφαλός του ήταν χωρίς οξυγόνο πάνω από 15 λεπτά.

Αν ο γείτονας έκανε ίσως ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου, αν κάποιος έκανε ΚΑΡΠΑ πριν ειδοποιήσει τον θείο μου… Τον περάσανε τουλάχιστον τρεις χωριανοί».

Ο αδελφός του του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο όπου αφαιρέθηκε το κομμάτι της μηλόπιτας και διασωληνώθηκε.

Φαίνεται ωστόσο πως τα 15 λεπτά που είχε μείνει χωρίς οξυγόνο ήταν μοιραία, μιας και όπως είπε η αδελφή του 55χρονου…

«Μετά από τις εξετάσεις που του έκαναν, τις αξονικές και όλα αναλυτικά, βρήκαν αυτό το κομμάτι γλυκού στον λαιμό. Οι γιατροί τον περιποιήθηκαν στο Μαμάτσειο’ πέσαν πάνω του.

Πήγε, έκατσε έξι μέρες στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, τα ίδια κάναν και εκεί, τον επισκέφτηκα τελευταία μέρα, του είπα ότι θα  φροντίζω την οικογένειά του, όπως έκανα όλα τα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια