GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έχει πολιτικό μέλλον ο Μ. Τσέπελης

Όπως δείχνει το πράγμα όχι. Μετά από το «ομαδικό πυρ» της αντιπολίτευσης. Την αδιαφορία των στελεχών του να παράξουν έργο ως μέλη της διοίκη...


Όπως δείχνει το πράγμα όχι. Μετά από το «ομαδικό πυρ» της αντιπολίτευσης. Την αδιαφορία των στελεχών του να παράξουν έργο ως μέλη της διοίκησης και τα απανωτά λάθη και συμπεριφορές του ιδίου του δημάρχου που δεν συνάδουν με το αξίωμα του, είναι μάλλον απίθανο ο δήμαρχος να ξανακαθίσει στο δημαρχιακό θώκο.

Τα περιθώρια στενεύουν και όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι αυτήν την χρονική περίοδο το μέλλων του δημάρχου παίζεται και η συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία θεωρείτε «ντε φάκτο» αρνητική και χωρίς μέλλων.

Δυστυχώς με ευθύνη του δημάρχου δόθηκε πλήρη ελευθερία στα στελέχη του και αυτά λειτούργησαν ή λειτουργούν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Είναι λογικό ότι όλο αυτό το αρνητικό μήνυμα που εκπέμπει συνολικά η παράταξη του δημάρχου, να έχει περάσει στην κοινωνία και αυτό ένας έμπειρος πολιτικός όπως είναι ο Μ. Τσέπελης το αντιλαμβάνεται και το καταγράψει.

Στον αντίποδα η αντιπολίτευση, η οποία και αυτή δεν είναι στα καλύτερά της επιτίθεται με ότι μέσο διαθέτει. Τις ανακοινώσεις της στον τύπο και στις «διά ζώσης» συζητήσεις με τους πολίτες.

Σαφώς και η αντιπολίτευση δεν βρίσκει μεγάλο ακροατήριο όμως αργά αλλά σταθερά «πριονίζει» την θέση του δημάρχου.

Σαφώς και ο δήμαρχος στην κατάσταση που βρίσκεται η παράταξη του δεν έχει πολλά περιθώρια αντίδρασης και το «συμμάζεμα» πρώτα του εαυτού του και ακολούθως των συνεργατών του, θέλει χρόνο και ο Μ. Τσέπελης δεν έχει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια