GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΟΥΡΑΤ αγωνίσου για την ειρήνη! Nordic Monitor: Ο Ερντογάν στέλνει την ΜΙΤ στην Ελλάδα, στήνοντας προβοκάτσιες!

  Σχεδόν κάθε μέρα ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής στη Ξάνθη με «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και... Δήμαρχο «ΥΠΕΧΩΔΕ» Ντελή Ριτβάν –Τους «συνέλαβε» πάλ...

 

Σχεδόν κάθε μέρα ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής στη Ξάνθη με «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και... Δήμαρχο «ΥΠΕΧΩΔΕ» Ντελή Ριτβάν –Τους «συνέλαβε» πάλι ο φακός του «Μ» το μεσημέρι του Σαββάτου
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ της Nordic Monitor για Τουρκικές προβοκάτσιες στη Θράκη, συστήνουμε στον Τούρκο Πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου να είναι «προσεχτικός» στις κινήσεις του!

Στη Ξάνθη πάλι ο Τούρκος Πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου, είχε συνάντηση με "Ψευτομουφτή" Ξάνθης και Δήμαρχο... ΥΠΕΧΩΔΕ και Μύκης Ντελή Ριτβάν και «τουρκόφρωνες» το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι.

Και αναλυτικότερα:

Πραγματικά μεγάλο ερωτηματικό προκαλούν πλέον εν καιρώ συνεχών απειλών από τον Ερντογάν και τους υπουργούς του σε βάρος της χώρας μας, οι σχεδόν καθημερινές επισκέψεις του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής στη Ξάνθη και συνεχείς συναντήσεις στην αυτοαποκαλούμενη "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" .

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου το μεσημέρι, ο Τούρκος Πρόξενος επισκέφθηκε τη Ξάνθη κι είχε συναντήσεις με γνωστούς εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου, στελέχη του DEB και φυσικά τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα και τον Δήμαρχος Μύκης και... ΥΠΕΧΩΔΕ Ντελή Ριτβάν που έχει «κολλήσει» πλέον για τα καλά στη συγκεκριμένη ανθελληνική πολιτική, αφού θεωρεί πως η μοναδική περίπτωση «επανεκλογής» στο Δήμο Μύκης είναι να το παίξει... «φανατικός» «Τουρκοπροξενικός»! Κάτι που ομολογεί άλλωστε και ο ίδιος στις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ μόνο «τυχαία» μάλιστα δεν συμπλέει ανοιχτά και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ που δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και να τεθεί «εκτός ψηφοδελτίου...», όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μας από την Αθήνα.

Μάλιστα όταν έφυγε για την Κομοτηνή ο Τούρκος Πρόξενος, ο Δήμαρχος Μύκης και... ΥΠΕΧΩΔΕ Ντελή Ριτβάν που έχει μετατρέψει σε... ΙΧ το υπηρεσιακό τζιπ του Υπουργείου, ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν με τον «Ψευτομοφτή» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα και δυο ακόμη Προξενικούς, κάθισαν για πολύ ώρα κάτω από τον «Μαχητή» στο καφενεδάκι και συζητούσαν, όπου και τους αποθανατίσαμε!

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ


Το ερώτημα Χριστιανών και Μουσουλμάνων φυσικά (σ.σ. Και κυρίως των Πομάκων της Ορεινής περιοχής...), είναι , που οφείλονται οι "καθημερινές" σχεδόν επισκέψεις του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής στη Ξάνθη, σε μια περίοδο μάλιστα συνεχώς προκλήσεων του Ερντογάν και τις "πολεμικές ιαχές" σε βάρος της πατρίδας μας; Τι συμβαίνει και τι σκοπό έχουν αυτά τα "σούρτα" φέρτα; Όταν μάλιστα αντιλαμβάνεται οτι οι μουσουλμάνοι και κυρίως οι Πομάκοι τους έχουν πλέον γυρίσει την πλάτη, κάτι που αποδείχτηκε και στις «φιάσκο» για την εκλογή του νέου «Ψευτομουφτή» Ξάνθης.
 

Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εμείς θα συστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου να σταματήσει με τις πρακτικές του και τις «συσκέψεις» του να "υποδαυλίζει" την Ειρηνική συμβίωση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Θράκη. Μια χαρά τα πάμε κύριε Πρόξενε, σταμάτα αυτά τα σούρτα φέρτα και άσε ήσυχη την μουσουλμανική μειονότητα στη Ξάνθη και στη Ροδόπη και αγωνίσου για την Ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής, μη "σπέρνεις" μίσος, ζιζάνια και "τουρκισμό" στους Έλληνες Πομάκους, γιατί έχουν αντιληφθεί όλοι το ρόλο σου. Φτάνουν πια αυτά τα σούρτα φέρτα...

Μέχρι βέβαια να καταργηθούν τόσο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής όσο και το Ελληνικό Προξενείο Ανδριανούπολης γιατί εδώ είμαστε ΕΥΡΩΠΗ κι όχι...Μογγολία και Ιράν!!! Κατάλαβέ το... γιατί παράλληλα κύριε Τούρκε Πρόξενε και πολλές υποψίες για επικίνδυνες Τουρκικές προβοκάτσιες στην Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια