GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημοτικό Κολυμβητήριο: Άνδρας υπεύθυνος στα αποδυτήρια των παιδιών-κοριτσιών, μπαίνει σ' αυτά, την ώρα που … αλλάζουνε!

Ακόμη δεν ξεκίνησε το  .... "στολίδι" κολυμβητήριο και δυστυχώς ήδη τα πλακάκια μαύρισαν και ή εμφανίζονται ρωγμές και βανδαλισμοί...

Ακόμη δεν ξεκίνησε το  .... "στολίδι" κολυμβητήριο και δυστυχώς ήδη τα πλακάκια μαύρισαν και ή εμφανίζονται ρωγμές και βανδαλισμοί! Ο υβριστής των Σαρακατσάνων και υπάλληλος του Δήμου Νίκος Φωκίδης απο τη Χρύσα,  εμφανίστηκε και πάλι κατά των... πολιτών που εκφράζουν παράπονα στα "Στραβά κι Ανάποδα" 

Ακόμη δεν ξεκίνησε να λειτουργεί το … ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο και οι εικόνες στα αποδυτήρια και στα πλακάκια έχουν ήδη … μαυρίσει!

Αίσθηση προκαλεί ωστόσο το ότι ο Δήμος Ξάνθης έβαλε  άνδρα να …καθαρίζει και να μπαίνει στα γυναικεία αποδυτήρια των παιδιών προκειμένου να.... σκουπίσει, την ώρα που αυτά είναι με μαγιό, σύμφωνα με καταγγελία Μητέρας!!!

Χαρακτηριστικές είναι  οι καταγγελίες πολιτών  και τα σχόλια στο fb με…υπαλλήλους του Δήμου μάλιστα από τη….Χρύσα να εμφανίζονται «αυτεπάγγελτοι» υποστηριχτές της…. δημοτικής αρχής και να καταφέρεται κατά των πολιτών που θίγουν τα κακώς κείμενα...!!!

Πράματα και θάματα δηλαδή…

Απολαύστε τους διαλόγους που αλιεύσαμε από τα "Στραβά κι Ανάποδα" : 

Διασκεδαστες Παιδικό Πάρτυ

  • Κολυμβητήριο ώρα 0!!!

Ρεζίλι τα αποδυτήρια τόν παιδιών! Και όχι μόνο. Νερά παντού τρίχες παντού με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να αλλάξουν σε στεγνό μέρος. Αναγκαστικά πατάνε πάνω στα παγκάκια για να μπορέσουν να ντυθούν στεγνά!!! Άσε για την μυρωδιά... ντροπή και μόνο ντροπή!!! Ακούστε και το καλύτερο...την ώρα που άλλαζαν δύο κορίτσια κοντά στα 13 μπήκε μέσα στα αποδυτήρια ο υπάλληλος του Δήμου με την δικαιολογία να σκουπίσει τα νερά...τα κορίτσια ήταν με μαγιό!!! Όταν του έγινε σχετική παρατήρηση ότι βρίσκεται σε αποδυτήρια κοριτσιών η απάντηση ήταν : ρώτησα τα κορίτσια για να μπω...πήρε άδεια από τα ανήλικα δλδ.... Του ζήτησα να περάσει έξω και μόνο που δεν με πλάκωσε...προσοχή στα παιδιά σας!!!! Το θέμα δεν θα μείνει εδώ πάντως!!!!!!!!!!!

  • Soula Karamitsou

Θα ήθελα με πολύ ευγενια και λογική θα ήθελα να πω τα εξής. Το ότι μπήκε άντρας υπάλληλος σε γυναικεία αποδυτήρια αυτό είναι φυσικά λόγος να γίνουν τα σχετικά παράπονα στους υπεύθυνους. Από κει και πέρα μιλάμε για κολυμβητήριο και νερό. Όλοι οι κολυμβητές βγαίνουν βρεγμένοι και μεταφέρουν νερά με τα μαγιό, τα μαλλιά και τις σαγιονάρες τους στα αποδυτήρια. Από την άλλη μπαίνουν οι γονείς για να τακτοποιησουν τα μικρά παιδιά με τα παπούτσια τους δημιουργώντας λάσπες. Επίσης όταν εσείς ανεβάζετε το βρεγμένο παιδί σας πάνω στα παγκάκια δεν θα υπάρχει στεγνό μέρος να ακουμπήσει κάνεις τα πράγματα του. Συμπέρασμα. Όλοι οι γονείς θα πρέπει να μπαίνουν με ποδοναρια, τα οποία δεν είναι κανένα τρελό κόστος να έχουν στην τσάντα τους, και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι όπου υπάρχει νερό υπάρχει και σχετική βρωμιά λόγω υγρασίας. Δεν είναι αποδυτήρια γηπέδου μπάσκετ που τα πάντα είναι στεγνά. Έχετε μπει σε αποδυτήρια ποδοσφαίρου μετά από προπόνηση-αγώνα με βροχή;;;;; κάτι αντίστοιχο είναι και εκεί.

  • Νένα Φωκά

Soula Karamitsou ναι ωραία αυτά που γράψατε αλλά από ότι φαίνεται από τη φωτό είδα τα πλακάκια μέσα στη μαυρίλα που έπρεπε να είναι κάτασπρα θα μου πείτε τόσος κόσμος μπαίνει αλλά υποτίθεται ότι είναι καινούργιο το κολυμβητήριο!!!

  • ParaliaHome

Soula Karamitsou έχετε μπει σε αποδυτήρια κολυμβητηρίου στο εξωτερικό; Εκεί δεν είναι παιδιά, γονείς; Καμία σχέση η εικόνα, καθαρά και έτσι φτιαγμένα για να είναι στεγνά. Το θέμα εδώ δεν είναι να δημιουργήσει κάτι ο Δήμος και να μας τι λέει συνέχεια και να υπερηφανεύεται, το ζήτημα είναι αυτά που φτιάχνει να συντηρηθούν σωστά, όπως παιδικές χαρές, πάρκα, πεζοδρόμια, δρόμοι κλπ. Παντού βρωμιά, σκουπίδια, χόρτα και τα πάντα χαλασμένα, αλλά για την συντήρηση δεν υπάρχουν πολλά κονδύλια.

  • Soula Karamitsou

ParaliaHome όχι δυστυχώς δεν έχω μπει. Σίγουρα η εικόνα τους θα είναι καλύτερη. Στην Ελλάδα όμως το άθλημα της κολύμβησης συνδέεται με τις εικόνες που βλέπουμε αφού δεν έχουμε τους ίδιους κανόνες υγιεινής και συμπεριφοράς. Βλέπεις παιδιά που πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς πετσέτα ή μπουρνούζι. Βλέπεις μαγιό βρεγμένα πάνω στα παγκάκια. Βλέπεις και κατουρλια κάτω στα πλακάκια. Έτσι συμπεριφέρονται στο εξωτερικό;;;;; όχι φυσικά. Μόνοι μας μπορούμε να διατηρήσουμε καθαρό το χώρο αλλά δεν θέλουμε. Ένα δεύτερο ζευγάρι στεγνές σαγιονάρες και μια σακούλα για τα βρεγμένα θα βοηθούσαν στην βελτίωση αυτής της εικόνας.Soula Karamitsou δεν διαφωνώ μαζί σας, αλλά οι άνθρωποι είναι παντού ίδιοι τα συστήματα οργάνωσης και ελέγχου είναι διαφορετικά από χώρα σε χώρα, εκτός αν θέλετε να μου πείτε ότι ο Έλληνας στην Ελλάδα είναι βρωμιάρης και απολίτιστος ενώ π.χ.στην Γερμανία ο Έλληνας είναι καθαρός και πολιτισμένος

  • Νίκος Φωκίδης

ParaliaHome Τα σκουπίδια φυτρώνουν μόνα τους; Ή τα σπασμένα παγκάκια και τα παιχνίδια στις παιδικές χαρές και στα πάρκα σπάνε από μόνα τους. Πάντα μας φταίει ο Δήμος και όχι εμείς. Σε λίγο θα χρειάζεται μία καθαρίστρια πίσω από τον καθένα μας.

  • Νίκος Φωκίδης

ParaliaHome Εσύ πάλι ενοικιαζόμενα δωμάτια (χωρίς όνομα) τι είσαι ο οπλονόμος του fb και ρωτάς, έστω και ευγενικά, που εργάζομαι; Και δεν είμαι ένθερμη. Είμαι ένθερμος.

  • Soula Karamitsou

ParaliaHome αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Έλληνας είναι βρωμιαρης και απολιτιτσος παντού γιατί έτσι έμαθε.

(σ.σ. Ο κύριος Νίκος Φωκίδης αν δεν κάνουμε λάθος είναι ο οδηγός απορριμματοφόρου  του ΣΔΑΝ Ξάνθης από τη Χρύσα, που έβγαλε βίντεο τα «σκουπίδια» από το στέκι του Συλλόγου Σακαρατσάνων Ν. Ξάνθης Γιορτές Π. Πόλης και τους χαρακτήρισε…βρωμιάρηδες και Δροσερίτες . Οι φωτογραφίες είναι της καταγγέλλουσας)








Δεν υπάρχουν σχόλια