GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΓΙΝΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΙΓΙΑΝΝΙΔΗ; ΚΑΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ… ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!

  Έχει παραγίνει πλέον,    η μετατροπή του πεζόδρομου κάτω από το ρολόι της πλατείας αλλά και η ίδια η πλατεία, με αυτό που συμβαίνει τους τ...

 


Έχει παραγίνει πλέον,  η μετατροπή του πεζόδρομου κάτω από το ρολόι της πλατείας αλλά και η ίδια η πλατεία, με αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από την ημέρα που ο Δήμαρχος Τσέπελης έδωσε νέες «αρμοδιότητες» Τεχνικών υπηρεσιών στον αντιδήμαρχο Στέφανο Ιγιαννίδη!

Συγκεκριμένα τα κολωνάκια είναι μονίμως κατεβασμένα, τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα πηγαινοέρχονται κανονικά σαν να είναι δρόμος με την πλήρη ανοχή δυστυχώς και της Τροχαίας Ξάνθης, δεν γίνεται κανείς έλεγχος και όλα αυτά φυσικά είναι τελείως ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

Και να μεν ο αντιδήμαρχος Ιγιαννίδης ισχυρίζεται ότι εκτελεί εντολές του Δήμαρχου Τσέπελη να μην ανεβαίνουν πλέον τα κολονάκια, αλλά κάτι θα πρέπει να γίνει και να σταματήσει ένας πεζόδρομος να έχει μετατραπεί άτυπα σε… κανονικό δρόμο!!!

(Σ.Σ. Και επιτέλους Ιγιαννίδη, ας λειτουργήσει το σιντριβανάκι της πλατείας! Δεν δούλευε όλο το καλοκαίρι, μπήκαμε στον Οκτώβρη και δεν λειτουργεί ούτε τώρα! Ούτε ένα σιντριβανάκι μπορείς να λειτουργήσεις; Τόσα λεφτά παίρνεις!).

-Χθες πάντως στις 11 το πρωί είδα δυο δημοτικούς υπαλλήλους, με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης, να παραβιάζουν τον πεζόδρομο της πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια