GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

Την κατέθεσε τελικά ο Βελόπουλος την ερώτηση στη Βουλή για την επιστολή των Μέσων της Ξάνθης που θέλει να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ο Δήμαρχος Τσέπελης με τ...


Την κατέθεσε τελικά ο Βελόπουλος την ερώτηση στη Βουλή για την επιστολή των Μέσων της Ξάνθης που θέλει να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ο Δήμαρχος Τσέπελης με την «παρέα»  του (Φανουράκη, Ιπποκράτη Καμαρίδη, Πάνο Αμβροσιάδη, Ηλία Ασκαρίδη κλπ) και φυσικά περιμένουμε την απάντηση των αρμόδιων Υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Πέτσα!!!

Να δούμε τι θα απαντήσουν δηλαδή διότι δεν μιλάμε μόνο για χιλιάδες ευρώ των Δήμου,  των Οργανισμών, της ΔΕΥΑΞ κλπ αλλά και ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ χρήματα! Προκειμένου να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ και να κλείσουν τις εφημερίδες, το Next tv, τα site και τα ραδιόφωνα που δεν τους προβάλουν και δεν…γουστάρουν!!!

Θυμηθείτε ότι αυτή η ιστορία θα έχει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια!!! Και μάλιστα «καυτή»…!

(σ,σ, Και μιλάμε βέβαια και για Μέσα που επί χρόνια ευνοήθηκαν και από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το ΠΑΣΟΚ!!! Όλα στο φως λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια