GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έντονη φημολογία περί κλεισίματος του Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Ξάνθη και μετατροπή του σε Κέντρο Επιχειρήσεων των Αμερικανών

  Την ίδια χρονική στιγμή που άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επαναλειτουργήσει η Αστυνομική Σχολή.

 


Την ίδια χρονική στιγμή που άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επαναλειτουργήσει η Αστυνομική Σχολή.

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλουν το κτίριο της πρώην Αστυνομικής Σχολής να μετατρέπεται σε Στρατηγείο των Αμερικανών που συμμετέχουν σε αρκετές κοινές ασκήσεις με το Δ’ Σώμα Στρατού και θα σταματήσει τη λειτουργία του ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών.

Οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα υπάρχει και η σκέψη επαναλειτουργίας της Αστυνομικής Σχολής και μεταφέρουν το ΠΡΟΚΕΚΑ σε άλλο χώρο με μετεγκατάσταση των Λαθρομεταναστών.

Η υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα δεν μπορεί να μας δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, σε όσα ερωτήματα και αν θέσουμε, αφού με όποιους επιδιώξαμε να μιλήσουμε για το θέμα αυτό, κανένας δεν γνωρίζει να μας πει κάτι επίσημα.

Εκείνο που μπούμε βέβαια να πούμε με σιγουριά, είναι πως η Ξάνθη, μόνο ζημιά είχε από τη μετατροπή της Αστυνομικής Σχολής σε Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών και πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, τα οποία ζημίωναν ολοένα και περισσότερο την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια