GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Στάθης Γιαννακίδης "αγκαλιά" με τον...χαμογελό Φανουράκη, έστειλε "μήνυμα" στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Το δικό του μήνυμα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, στη Νομαρχιακή αλλά και wτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ...


Το δικό του μήνυμα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, στη Νομαρχιακή αλλά και wτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Αριάνα Παπαϊωάννου και και Νίκο Ανταμπούφη, έστειλε ο πολιτευτής και πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης που στην εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, φωτογραφήθηκε με τον αντιδήμαρχο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μανώλη Φανουράκη που συνοδεύονταν απο τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Παναγιώτη Αμβροσιάδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη  της παράταξης Τσέπελη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Φανουράκης (και ο Δήμος), έχουν μηνύσει τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου και διετάχθη ήδη ένορκη εξέταση σε βάρος του από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Είναι η πρώτη φορά που ο  Στάθης Γιαννακίδης -διαφώνησε πάντως και με τον βουλευτή Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ γιατί ταυτίστηκε με τους "Ψευτομουφτήδες" - διαφοροποιείται έντονα με την δημοτική παράταξη "Πολίτες για τη Ξάνθη" που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού η συγκεκριμένη φωτογραφία μόνο ...αναμνηστική, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί! 

Βέβαια μπορεί στην φωτογραφία ο Μανώλης Φανουρακης να τον ....  "αγκαλιάζει"με χαμόγελο, ουδείς γνωρίζει όμως προς το παρόν, τι πολιτική δύναμη έχει στην παρούσα φάση ο Στάθης Γιαννακίδης, αλλά και ποιον δημοτικό συνδυασμό θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια