GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Βόμβα» από ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Ο Μίχος έφερνε και εξέδιδε τη 12χρονη σε πολιτικούς και καλλιτέχνες»

  Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, πήγε στην Ανακρίτρια με ένα στικάκι, για να καταθέσει πως ο βιαστής-μα...

 


Η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, πήγε στην Ανακρίτρια με ένα στικάκι, για να καταθέσει πως ο βιαστής-μαστροπός Ηλίας Μίχος είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι για να συνερευθεί με πελάτες, ανάμεσά τους και επώνυμους.
«Βόμβα» έριξε σήμερα το πρωί (12/10) έξω από τα δικαστήρια η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία πήγε στην Ανακρίτρια αυτοβούλως με ένα στικάκι, για να καταθέσει πως ο βιαστής-μαστροπός Ηλίας Μίχος είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι για να συνερευθεί με πελάτες. 

Όπως είπε ανάμεσά τους και επώνυμα άτομα, όπως ηθοποιοί και πολιτικοί.

 Κωνσταντίνα Καρατζιώτη: Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχθεί τα δυο άτομα αυτά. 

Δημοσιογράφος: Τι γνωρίζετε; Καρατζιώτη: Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι. 

Δημοσιογράφος: Τη 12χρονη κοπέλα;

 Καρατζιώτη: Βεβαίως. Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες. 

Δημοσιογράφος: Εσείς πώς το επιτρέπατε; 

Καρατζιώτη: Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες. 

Δημοσιογράφος: Δεν έγινε καμία καταγγελία; 

Καρατζιώτη: Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό. 

Δημοσιογράφος: Στον χώρο σας πώς μπορούσε να φέρει κάποιος ένα τρίτο άτομο για να το εκδίδει; Και ειδικά παιδί; 

Καρατζιώτη: Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα. 

Δημοσιογράφος: Επί τρεις μήνες ολόκληρους; 

Καρατζιώτη: Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος. 

Δημοσιογράφος: Στο στικάκι τι έχετε; 

Καρατζιώτη: Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω.

 Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους πελάτες που φέρεται να εμφανίζονται στο στικάκι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί




Δεν υπάρχουν σχόλια