GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«ΓΙΑΦΚΑ» του Τουρκικού Προξενείου, η αυλή του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού σχολείου, παρόντων «Ψευτομουφτή» και Πρόξενου!

  *Απίστευτο και θλιβερό ατόπημα στο «ΚΕΡΜΕΣ» που οργάνωσε ο γνωστός Χουσείν Μπαλτατζή το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην ΑΥΛΗ του 1ου Μειονοτικού ...

 

*Απίστευτο και θλιβερό ατόπημα στο «ΚΕΡΜΕΣ» που οργάνωσε ο γνωστός Χουσείν Μπαλτατζή το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην ΑΥΛΗ του 1ου Μειονοτικού δημοτικού σχολείου Ξάνθης


*Αλήθεια η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδου ,με τον «κολλητό» της Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, τον Συμεωνίδη και τον διευθυντή του σχολείου, πως επέτρεψαν να γίνει τέτοιο ατόπημα!; Γιατί ήταν απόντες οι Χριστιανοί δάσκαλοι αλλά και οι ΕΠΑΘίτες; Με την άδεια Τσίπρα και Ανδρουλάκη παρόντες στην πρώτη σειρά οι Χουσείν Ζεϊμπέκ και Μπαράν Μπουρχάν;

"Γιάφκα του Τουρκικού Προξενείου το ΔΗΜΟΣΙΟ 1ο Δημοτικό Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης;

Κι όμως... Παρά τα όσα έχουν γραφεί, παρά το τι λέει η Ελληνική Νομοθεσία και το Ελληνικό Σύνταγμα, μολονότι μιλάμε για το 1ο Δημόσιο Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη - Ύδρας, οπότε και υπάγεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, εν τούτοις ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Χουσείν Μπαλτατζή, δυστυχώς με την πλήρη κάλυψη και του διευθυντή Σουά Ιχτσάν, του διευθυντή μειονοτικής εκπαίδευσης Βασίλη Συμεωνίδη και της Προϊσταμένης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύης Στυλιανίδου, σε εκδήλωση που ονομάζεται «κερμές».

-Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, διεπράχθη μέγα ατόπημα και το σχολείο μετετράπη σε... «γιάφκα» του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα!!! Στο οποίο φυσικά το παρόν έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Μύκης και... ΥΠΕΧΩΔΕ Ντελή Ριτβάν, όσο και ο Πρόεδρος της περιβόητης ΤΕΞ!!! Και φυσικά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Χουσείν Ζεϊμπέκ) και ΠΑΣΟΚ (Μπαράν Μπουρχάν)!!!

Και αντίθετα ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ (σ.σ. Δεν προσκλήθηκαν ή δεν πήγαν γιατί είχαν τους λόγους τους ...), οι αρμόδιοι της Πρωτοβάθμιας (Δημοτικής) Εκπαίδευσης Ξάνθης, που έπρεπε και να προσκληθούν αλλά και να είναι παρόντες ως όφειλαν!



ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ!

Και πάμε στο ρεπορτάζ. Άδεια για να οργανώσει ως ορίζει ο Νόμος «κερμές»

στο 1ο Μειονοτικό σχολείο Ξάνθης το Σάββατο 8/10, αιτήθηκε και πήρε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με αίτηση που κατέθεσε ο Πρόεδρος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσείν Μπαλτατζή. Που πριν μήνες έτρεχε και στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για να μπει στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης απο τον Ανδρουλάκη!

Από και μετά, ενώ λίγο πολύ γνώριζαν τι θα συνέβαινε, ο Διευθυντής του σχολείου Σουάτ Ιχτσάν έκανε θετική εισήγηση στην Εύη Στυλιανίδη, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Βασίλη Συμεωνίδη (Περιφερειακός διευθυντής μειονοτικής εκπαίδευσης), ενώ όπως μαθαίνω, ενήμερος ήταν και ο Σχολικός σύμβουλος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος.

Άπαντες λοιπόν...συνηγόρησαν θετικά αλλά και... ΣΙΩΠΗΣΑΝ μετά την αναμενόμενη "φιέστα" ... ενώ γνώριζαν τι θα συνέβαινε, αφού υπήρξε και η ανάλογη κινητικότητα!!!

Τελικά διοργανώθηκε η εκδήλωση στην αυλή του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου που όχι μόνο μετατράπηκε σε... ΦΙΕΣΤΑ του Προξενείου, αλλά εμφανίστηκαν σε αυτήν με πανηγυρικό τόνους και προβλήθηκαν στο διαδίκτυο ανάλογες φωτογραφίες μεταξύ άλλων οι:

1. Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής.

2. «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα

3. Η γνωστή Τσιγδεμ Ασάφογλου Πρόεδρος του DEB

4. Πρόεδρος ΤΕΞ Αχμέτογλου Οζάν, αρθρογράφος Γκιουτντέμ

5. Καρά Αχμέτ δικηγόρος

6. Μπαράν Μπουρχάν βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

7. Ζεϊμπέκ Χουσείν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

8. Μάντατζη Τσετίν, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

9. Ντελή Ριτβάν Δήμαρχος Μύκης και... ΥΠΕΧΩΔΕ (λόγω τζιπ)

Και πολλοί άλλοι!!

Ενώ όλες οι αφίσες της εκδήλωσης ήταν γραμμένες στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ, την ώρα που οι πινακίδες είναι ΔΙΓΛΩΣΣΕΣ!!! Και αυτό όφειλαν να κάνουν και οι διοργανωτές!



ΚΑΙ ΤΑ... ΑΠΛΟΪΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ

Ρωτώ λοιπόν την κυρία Εύη Στυλιανίδη παράλληλα με τον «κολλητό» της Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, τον Βασίλη Συμεωνίδη, τον διευθυντή του σχολείου Σουά Ιχτσάν και φυσικά και τον σχολικό σύμβουλο Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου που προφανώς πάει και φωτογραφίζεται μόνο στις… «φιέστες» του Τσέπελη και του Φανουράκη στο δημοτικό κολυμβητήριο με τα παράνομα γραφεία που "ανάπλασε"ο γνωστός Τσαμούρ.

Τι δουλειά είχαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο Τούρκος Πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου και ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα;

-Γιατί δεν προσκλήθηκε και απουσίαζε ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης Χεμσερή Νεζντέν;

Προσκλήθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση οι αρμόδιοι επί της μειονοτικής παιδείας στην Π.Ε. Ξάνθης; Προσκλήθηκε και ήταν παρών και ο έτερος σχολικός σύμβουλος Αζίζ Ορχάν;

Προσκλήθηκε και δεν ήταν παρόν ο Σάββας Μελισσόπουλος Σχολικός σύμβουλος Ξάνθη; .

-Γιατί δεν προσκλήθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση και οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ του 1ου Μειονοτικού δημοτικού σχολείου;

-Γιατί δεν προσκλήθηκαν οι ΕΠΑΘίτες δάσκαλοι.

-ΚΥΡΙΑ Εύη Στυλιανίδου, Υφυπουργέ κύριε Άγγελε Συρίγο περιμένουμε τις ΚΑΘΑΡΕΣ απαντήσεις σας!!!!

Γιατί εκτός από φοβερό ατόπημα, μιλάμε για για πλήρη παραβίαση του Ελληνικού συντάγματος και των Νόμων του κράτους.!

Δεν υπάρχουν σχόλια