GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η αναζήτηση ερωτικών συντρόφων στα social media: Το παιχνίδι που βασίζεται στις φωτογραφίες

Η αναγκαιότητα της εποχής προστάζει το φλερτ να γίνεται κυρίως από τα social media. Μην ψάχνεις το γιατί. Λίγο η τεχνολογία, λίγο τα νέα app...


Η αναγκαιότητα της εποχής προστάζει το φλερτ να γίνεται κυρίως από τα social media. Μην ψάχνεις το γιατί. Λίγο η τεχνολογία, λίγο τα νέα apps, αυτή είναι η νέα τάση. Και ειδικά στο Instagram, που βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στις φωτογραφίες. Το φλερτ, ωστόσο, δεν είναι παιχνιδάκι. Ποτέ δεν ήταν.

Στον απαιτητικό και ύποπτο κόσμο των social media, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για να της τραβήξεις την προσοχή. Για να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον χωρίς να σε πει ενοχλητικό – ή ακόμα χειρότερα- stalker. Οπότε δώσε βάση στα πέντε παρακάτω βήματα.

Κάνε follow

Το πρώτο βήμα είναι τόσο απλό. «Ακολούθησέ» τη ή στείλε αίτημα, αν δεν έχει ανοιχτό προφίλ (καλό σημάδι). Δεν είναι και πολύ νορμάλ ν’ αρχίσεις να πατάς απανωτά την καρδούλα σε κάποια που δεν έχει ιδέα για το ποιος είσαι. Το πιο πιθανό σ’ αυτή την περίπτωση είναι να πιστέψει ότι έκανες like κατα λάθος, ή-ακόμα χειρότερα- ότι «κατασκοπεύεις» το λογαριασμό της.

Μην κάνεις like σε ό,τι ποστάρει

Αντιθέτως, στρέψε την προσοχή σου σε φωτογραφίες όπου η πλειοψηφία του κόσμου δεν κάνει likes και σχόλια. Για παράδειγμα: σχεδόν όλοι έχουν την τάση να κάνουν like ή σχόλιο σε φωτογραφίες με μαγιό ή σε εκείνες που είναι πιο αποκαλυπτικές. Κράτα την αυτοκυριαρχία σου και μην πατήσεις like. Προτίμησε μια πιο μαζεμένη ή καλλιτεχνική. Ίσως και κάποια που δεν εμφανίζεται η ίδια, όπως ένα τοπίο. Είναι προς υπέρ σου να καταλάβει πως δεν είσαι «απ’ αυτούς»– ή τέλος πάντων, πως δεν δείχνεις τέτοιος.

Κάνε έξυπνα σχόλια

Ας είμαστε ειλικρινείς: με σχόλια τύπου «κουκλάρα» και «η απόλυτη θεά», δε γίνεται δουλίτσα. Οπότε, αντί να σχολιάζεις με γελοίο τρόπο, προτίμησε να παίξεις πιο έξυπνα. Παρατήρησε για λίγες μέρες το προφίλ της και κάνε την mention σε μια φωτογραφία σου που θα της θυμίσει μια δική της. Αν για παράδειγμα πόζαρε με ένα burger στο χέρι, κάνε το ίδιο και «φώναξε» τη με το mention ή με tag. Δεν είναι χαζό ούτε περίεργο. Ίσα ίσα που εκδηλώνει ενδιαφέρον με ένα πιο χαλαρό τρόπο από τις βλακείες που διαβάζει καθημερινά.

Ξεκίνα συζήτηση

Τα σχόλια -όπως κατάλαβες και παραπάνω- δεν είναι απαραίτητο να υποδηλώνουν ή να εκφράζουν κάτι. Μπορούν κάλλιστα ν’ αποτελέσουν και το ξεκίνημα μιας ωραίας συζήτησης. Ρώτα τη για παράδειγμα που τράβηξε την φωτογραφία. Σε ποιο μέρος βρίσκεται, τι τρώει ή ότι κάτι σου θυμίζει το σκηνικό. Οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει αφορμή να μπεις σε διάλογο, είναι δέκα φορές καλύτερο από ένα ξερό σχόλιο, το οποίο θα μπει στην «αποθήκη» με όλα τα υπόλοιπα.

Να φλερτάρεις με τον σωστό τρόπο

Το φλερτ στα social media θέλει μεράκι. Τι κι αν έχεις τη διάθεση να πεις κάτι καλό; αν δεν επιλέξεις τον σωστό τρόπο, θα πάει στο βρόντο.Και όταν κάποιος δεν σε βλέπει μπροστά του, οι κανόνες είναι πάντα διαφορετικοί. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: πώς θα φλερτάρεις χωρίς να παρεξηγηθείς; Η απάντηση είναι απλή. Να είσαι ο διακριτικός εαυτός σου. Αν οι γυναίκες θέλουν να δουν κάτι στο διαδίκτυο -με το πλήθος των περίεργων που κυκλοφορεί εκεί έξω- είναι πως οι άντρες με τους οποίους επικοινωνούν είναι φυσιολογικοί. Να είσαι απλός λοιπόν. 

  • Περιεκτικός, λιτός και ουσιώδης. Όπως δηλαδή προτιμούν οι γυναίκες τους άντρες. 
  • Και άσε τους άλλους να κάνουν αυτό που νομίζουν.











Δεν υπάρχουν σχόλια