GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



O Αγιασμός στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Την Δευτέρα 12/9/22 στις 11:30 στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά από τον πα...

Την Δευτέρα 12/9/22 στις 11:30 στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά από τον πατέρα Αντώνιο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Ξάνθης, παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Τσέπελη, της Διευθύντριας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Μ. Σιδηροπούλου, του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Γαλανόπουλου, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Ορφανίδη, του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Καμέα, του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου

Η αυλή των δύο συστεγαζόμενων Γυμνασίων άνοιξε για να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου και 3ου Γυμνασίου. Για μερικούς από αυτούς είναι η πρώτη ημέρα στο σχολείο, για ορισμένους η πρώτη φορά σε νέο σχολείο, και για κάποιους άλλους η επιστροφή σε έναν γνώριμο περιβάλλον με καινούργιες όμως προκλήσεις. Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, γεμάτη ελπίδα, προσδοκίες και αγωνίες. Στόχος και αυτή τη χρονιά για τους μαθητές και μαθήτριες είναι να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες δεξιότητες και πλούσιες εμπειρίες.

Η Διευθύντρια Έλενα Τάτσιου και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά, μία χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Σήμερα αρχίζουν τα ωραία αλλά και τα λίγο πιο δύσκολα. Όλα όμως είναι εφικτά!

Τέλος, ευχόμαστε στους γονείς και κηδεμόνες να μαθαίνουν στα παιδιά τους να πιστεύουν στον εαυτό τους και να τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα για να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Καλή Σχολική Χρονιά!!

  • Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου
  • Έλενα Τάτσιου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια