GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανακοίνωση πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων: ανδρείκελο και εγκάθετος ο ψευτο-μουφτής Ξάνθης

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε «εκλογή» ψευτομουφτή στην Ξάνθη. Ακόμα και η ημερομηνία που επιλέχθηκε έχει ανθελληνικό συ...


Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
πραγματοποιήθηκε «εκλογή» ψευτομουφτή στην Ξάνθη. Ακόμα και η ημερομηνία που επιλέχθηκε έχει ανθελληνικό συμβολισμό, καθώς είναι μέρα μνήμης για τον Ελληνισμό: η είσοδος των τουρκικών στρατευμάτων στην ελληνική Σμύρνη και η παράδοσή της στις φλόγες. Η ημερομηνία «εκλογής» συμπορεύεται με τις απειλές του Ερντογάν : << Έλληνες μην ξεχνάτε την Σμύρνη και την 9η Σεπτεμβρίου >>!

Η διαδικασία πάντως εξελίχθηκε σε μεγάλο φιάσκο, παρά τα συγχαρητήρια μηνύματα που ακολούθησαν από όλη την τουρκική ηγεσία. Η «εκλογή» γι αυτούς εντάσσεται στα 100 χρόνια εορτασμών για την ίδρυση της Τουρκικής … Δημοκρατίας!

Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων της Ξάνθης απέφυγε να λάβει μέρος στην ιερή προσευχή της Παρασκευής. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν ότι δεν είναι κατωτέρας νοημοσύνης άνθρωποι και υποχείρια. Για παράδειγμα, σε ένα τζαμί στα πομακοχώρια, όπου συνήθως συγκεντρώνονταν τουλάχιστον 200 άτομα, την ημέρα της «εκλογής» μετά βίας συγκεντρώθηκαν 80, αλλά οι ψήφοι που καταμετρήθηκαν, με ένα μαγικό τρόπο, ήταν πάνω από … 120!

Σε ορεινούς πομάκικους οικισμούς με ελάχιστους κατοίκους, οι ψήφοι που προέκυψαν ήταν … πολλαπλάσιοι του πραγματικού πληθυσμού! Φαίνεται ότι μαζί με τους κτηνοτρόφους ψήφισαν τα … κατσίκια τους!

Σε άλλα τζαμιά, οι πιστοί αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας , προκειμένου να μην πάρουν μέρος στην συντελούμενη  φαρσοκωμωδία.

Η γελοιότητα φαίνεται και από το γεγονός ότι στην ανάδειξη …μουφτή ψήφισαν ακόμα και ανήλικα ΠΑΙΔΙΑ δημοτικού σχολείου, όπως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από φωτογραφίες τιςοποίες  αφελώς δημοσίευσαν οι ίδιοι (στη φωτογραφία  που δημοσιεύουμε  διακρίνονται τουλάχιστον 4 ανήλικοι μαθητές και πιθανότατα μέσα στο τζαμί υπήρχαν κι άλλοι που … ψήφισαν μουφτή!).

Σε άλλες περιπτώσεις, μισθοδοτούμενοι από το τουρκικό προξενείο ιμάμηδες, επειδή η προσέλευση –παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν-ήταν μικρή και προκειμένου να μην εξευτελιστούν στον προξενικό εργοδότη τους και αποδειχθεί η χαμηλή επιρροή στους πιστούς του χωριού τους, έδωσαν με δική τους πρωτοβουλία «φουσκωμένα» νούμερα, τα οποία στη συνέχεια «φούσκωσαν» ακόμα περισσότερο όσοι τα παρέλαβανΙ

Ακόμα και δικοί τους άνθρωποι ερωτούν: ποιός αποφάσισε να υπάρχουν δύο μόνο «υποψήφιοι» και μάλιστα οι συγκεκριμένοι; Ο Σεδάτ Καραδαή υπέβαλε αίτηση για να είναι υποψήφιος, αλλά η … Συμβουλευτική Επιτροπή αγνόησε προκλητικά την αίτησή του, διότι ήταν απόφοιτος Αραβικών Πανεπιστημίων και όχι Τουρκικών. Γιατί δεν έκαναν μυστική ψηφοφορία εφόσον αφορά πρόσωπα; Γιατί δεν υπήρχαν εκλογικοί κατάλογοι και ψηφοδέλτια; Υπάρχει έστω ένας νομός σε όλη την Τουρκία όπου ο Μουφτής εκλέγεται από τους πιστούς; Πού αναφέρεται στη Συνθήκη της Λωζάνης ότι ο μουφτής εκλέγεται;  Γιατί δεν ακολούθησαν τον τρόπο που εφαρμόζει η αγαπημένη τους χώρα; Εκεί απαιτούνται αυστηρές εξετάσεις και τουλάχιστον πενταετής πρακτική εξάσκηση σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων. Στη συνέχεια συμμετοχή σε διαγωνισμό με 99 ερωτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου (για την Ισλαμική Θρησκεία) και μία ελεύθερη ερώτησή προφορικά, για να διοριστεί Μουφτής οποιουδήποτε Νομού.

Γιατί δεν προγραμμάτισαν την «εκλογή» άλλη μέρα της εβδομάδας, εκτός της ιερής Παρασκευής, όπου έτσι κι αλλιώς πολλοί πιστοί προσέρχονται στα τζαμιά; Γνωρίζουν ότι τότε, κανένας δεν θα πήγαινε και το φιάσκο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν τήρησαν κανένα πρόσχημα  λογικής. Δεν τους νοιάζει. Ακόμα και οι μεγαλύτεροι ψεύτες έχουν κώδικα τιμής, αυτοί όχι.  Ο μόνος σκοπός τους ήταν να κατηγορήσουν την Ελλάδα ως χώρα που δεν σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες των Μουσουλμάνων.

Μόνο στην Βόρεια Κορέα του  Κιμ Γιονγκ Ουν , πιθανόν να  διοργανώνονται  τέτοιες … «εκλογές»!

Είναι φανερό ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των πιστών μουσουλμάνων και χρησιμοποιούν τα τζαμιά για να ασκούν ανθελληνική πολιτική.

Κάνοντας πλύση εγκεφάλου, οι γενίτσαροι/δεβσιρμέδες  ταϊζουν τον κόσμο με φανατισμό και μισαλλοδοξία,  για να δικαιολογούν το μισθό τους από τα μυστικά κονδύλια του τουρκικού κράτους, τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των Πομάκων βασανίζεται στα καπνοχώραφα, υποφέρει από την φτώχεια και οι άνεργοι νέοι παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς στην Ευρώπη.

Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι όσοι επιδίδονται σε ξενοκίνητες παρακρατικές δραστηριότητες, όσοι καταπατούν τους νόμους του κράτους, όσοι ακολουθούν το μονοπάτι του εθνικισμού, όσοι καταστρέφουν το φιλειρηνικό ισλάμ, όσοι επιδιώκουν να δυσφημίζουν την Ελλάδα ότι δήθεν δεν επιτρέπει δημοκρατικές διαδικασίες (πρόσφατα ψηφίσθηκε νόμος του κράτους για το διορισμό μουφτή) και ότι είναι χώρα εχθρική προς το ισλάμ, δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία και θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πομάκων και Διευθυντής της Πομακικής εφημερίδας ΖΑΓΑΛΙΣΑ Ιμάμ Αχμέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια