GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Nations League: Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία: Φινάλε με νίκη και σκόρερς Πέλκα, Μασούρα και Μάνταλο

  Νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-1 πέτυχε κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League η εθνική μας ομάδα ποδοσ...

 


Νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-1 πέτυχε κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για την τελευταία αγωνιστική του Nations League η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, στην οποία, ως γνωστόν, προήχθη στην επόμενη κατηγορία (Β Γκρουπ).

Το εθνικό μας συγκρότημα ξεπέρασε με τον τρόπο αυτό την ήττα από την Κύπρο το περασμένο Σάββατο και κατετάγη πρώτη με έξι βαθμούς διαφορά από το Κόσοβο, που διέσυρε την Κύπρο με 5-1.

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα  και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Πέλκα στο 14΄. Μετά από σέντρα του Μπάλντοκ από τα δεξιά, ο Φάρελ έπεσε πάνω σε συμπαίκτη του, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο μεσοεπιθετικός της Χαλ μπήκε στην φάση και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Οι Βορειοϊρλανδοί απάντησαν γρήγορα  με τον Λέϊβερι στο 18′.

Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ  ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ στο 55′, όταν ο Μάνταλος έγινε αποδέκτης της μπάλας, έδωσε στον Μπακασέτα, ο οποίος αν και σκόνταψε έδωσε στον Μασούρα που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με υπέροχο γκολ του Μάνταλου στο 80′ έξω από την περιοχή.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

  • Ελλάδα 15
  • Κόσοβο 9
  • Β. Ιρλανδία 5
  • Κύπρος 5

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Κουρμπέλης, Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (67′ Φούντας), Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Χατζηδιάκος, Μάνταλος (92′ Γούτας), Τσιμίκας και Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας).

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ, Μπράντλεϊ (68′ Τσαρλς), Λούις, Φλάναγκαν, Έβανς, Ντέιβις, Λέιβερι (67′ Γουάιτ), Τόμπσον (9′ λ.τρ. Σαβίλ), ΜακΚαν, ΜακΝερ και Μαγκένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια