GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΑΚΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ: Θα στηρίξω οικονομικά τον νέο ΑΟΞ όσο μπορώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι εγώ ο νέος Πρόεδρος.

Σήμερα στις 8 το βράδυ η "μυστική" (!) συνάντηση των Φορέων και φίλων του ΑΟΞ στο Επιμελητήριο Ξάνθης για την σωτηρία του ΑΟΞ!


Σήμερα στις 8 το βράδυ η "μυστική" (!) συνάντηση των Φορέων και φίλων του ΑΟΞ στο Επιμελητήριο Ξάνθης για την σωτηρία του ΑΟΞ!

"Στηρίζω τον ΑΟΞ.... και ολόψυχα αλλά και οικονομικά θα τον στηρίξω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, ωστόσο οι μεγάλες επαγγελματικές μου ασχολίες  δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ ενεργά με διοικητικά καθήκοντα ή να είμαι ο νέος Πρόεδρος. Αυτή τη στιγμή η ομάδα Μας, η ομάδα όλων των Ξανθιωτών, διέρχεται την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Πανόπουλου που για μένα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν θέλει πλέον να ασχοληθεί..."

Τάδε έφη Μάκης Τοπαλίδης που μίλησε και στην Αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Αντωνιάδη "ΑΠΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" , επαληθεύοντας  ναι μεν τις φήμες για την στήριξη της ομάδας του ΑΟΞ -την οποία στήριξε και επί Θόδωρο Κοκάλα ο Αείμνηστος Πατέρας του και η Ξανθίππη", αλλά δεν μπορεί και δεν θα είναι ο νέος Πρόεδρος της ομάδας...

Επισημαίνεται ότι σήμερα στις 8 το βράδυ Φορείς και φίλοι του ΑΟΞ θα συγκεντρωθούν στο Επιμελητήριο Ξάνθης με θέμα συζήτησης την σωτηρία της ομάδας ώστε αυτή να αγωνιστεί έστω στην ύστατη στιγμή στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια