GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: Επίσκεψη-πρόκληση του σκληροπυρηνικού προέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σέντοπ

Ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα έχει η επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σέντοπ στην Κομοτηνή.


Ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα έχει η επίσκεψη του προέδρου της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μουσταφά Σέντοπ στην Κομοτηνή.

Η επίσκεψή του θεωρείται πρόκληση από πολλούς, όσον αφορά τόσο στο timing που την επιλέγει, όσο όμως και βάσει των δεδομένων αυτής.

Ο Μουσταφά Σεντόπ θα έχει συναντήσεις στο προξενείο, όπως και με τον μουφτή Κομοτηνής, τη μουσουλμανική νεολαία στην πόλη, ενώ θα συναντήσει τον ψευδομουφτή της Ξάνθης και θα επισκεφθεί τον τάφο του πρώην ψευτομουφτή.

Σ’ ένα χρονικό σημείο στο οποίο οι προκλήσεις της Τουρκίας είναι διαρκείς, ασταμάτητες και διαρκώς κλιμακούμενες, η ανεπίσημη επίσκεψη του Μουσταφά Σεντόπ, ο οποίος είναι συντασσόμενος με τη γραμμή Ερντογάν και σκληροπυρηνικός αυτής, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα υποδεχθεί κανείς τον Μουσταφά Σεντόπ και δεν θα υπάρχει επισήμως αστυνομική παρουσία, καθώς δεν πρόκειται για προγραμματισμένη επίσκεψη, όμως οι αρχές θα παρακολουθούν διακριτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια