GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποχώρησαν απο τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης οι Δήμοι Τοπείρου και Αβδήρων!

Τέλος για τους Δήμους Τοπείρου και Αβδήρων ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης τον οποίο χρησιμοποιούσε ο Δήμαρχος Τσέπελης για π...


Τέλος για τους Δήμους Τοπείρου και Αβδήρων ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης τον οποίο χρησιμοποιούσε ο Δήμαρχος Τσέπελης για προσωπικά του ρουσφέτια και εξαγορές δημοτικών συμβούλων, πρόσληψη έμμισθου γεν. γραμματέα (!), εργαζόμενους κλπ , με σκοπό καθαρά και μόνο τα ψηφοθηρικά του κέρδη.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι Δήμαρχοι Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και  Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στη σημερινή συνεδρίαση του ΣΔΑΝ ανακοίνωσαν στον εμβρόντητο υψηλόμισθο Πρόεδρο Στέλιο Γουναρίδη  -που για το λόγο αυτό ανεξαρτητοποιήθηκε και από την παράταξη Δημαρχόπουλου πήγε με τον Τσέπελη τον οποίο επί χρόνια έβριζε αλλά μετά ... ενέδωσε γιατί τα λεφτά ήταν πολλά, ότι "αποχωρούν"  οι Δήμοι τους από τον Σύνδεσμο Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης που δεν υπάρχει και λόγος να υφίσταται πλέον στη σημερινή του μορφή!!!"

*Λεπτομέρειες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου στις 13.15 από το Next tv.

Υπενθυμίζουμε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου είχε καταγγείλει τον Δήμαρχο Τσέπελη και την ΔΙΑΜΑΘ για τα  χιλιάδες ευρώ που ζητάει η ΔΙΑΜΑΘ από το Δήμο Τοπείρου, ενώ μιλώντας με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη μας είχε πει ότι "ο Δήμος Αβδήρων πληρώνει πολλές χιλιάδες ευρώ περισσότερο για την καθαριότητα και είχε πριν ένα χρόνο δυο φορές εκφράσει δυο φορές τα ίδια παράπονα".

Δεν υπάρχουν σχόλια