GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε το Δ’Σ.Σ. και συναντήθηκε με τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο

Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και την ενημέρωσε για την λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με επιτυχία.


Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και την ενημέρωσε για την λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με επιτυχία.

Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΝΔ, επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα Στρατού «Θράκη» και συναντήθηκε με τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, ο οποίος την ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και την ενημέρωσε για την λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με επιτυχία.

  • Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Είχα την τιμή να επισκεφθώ το Δ’ Σώμα Στρατού «Θράκη» και να συναντηθώ με τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, ο οποίος με ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και με ενημέρωσε για την λειτουργία του και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με επιτυχία.

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στις δράσεις ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί η καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης σε όλη την Ελλάδα, μέσα από πολύτιμες συμμαχίες με πολιτειακούς και θεσμικούς παράγοντες με σκοπό να φτάσει η ενημέρωση σε κάθε σπίτι, σε κάθε παιδί.

Παρουσίασα τα ενημερωτικά εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης που στοχεύουν στην ενημέρωση και ενδυνάμωση των παιδιών μέσα από απλούς κανόνες αυτοπροστασίας.

Συζητήσαμε για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση που στοχεύει στην αναπροσαρμογή των θεσμικών λειτουργιών στην κατεύθυνση των φιλικών προς τα παιδιά διαδικασιών, στην μείωση των κρουσμάτων που συμβαίνουν και στην αύξηση των περιστατικών που αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Εκφράστηκε η αμοιβαία βούληση για τον προγραμματισμό μίας εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των υπηρετούντων στο Δ’ Σώμα Στρατού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια