GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, την ημέρα των εγκαινίων...


Τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, την ημέρα των εγκαινίων του ιστορικού Δημαρχείου Ξάνθης, με αφορμή την παρουσία του στη Θράκη, στο πλαίσιο της επίσημης υποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κομοτηνή.

Παλιός γνώριμος της περιοχής, καθώς διετέλεσε Διοικητής στη ΧVI M/K MΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και στη συνέχεια, ανέλαβε τη Διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», δείχνει, με κάθε αφορμή, την αγάπη του για την περιοχή και συνεχίζει να διατηρεί στενές σχέσεις με τον τόπο, αλλά και τους ανθρώπους -πολίτες και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, με τους οποίους έχει, διαχρονικά, μια γόνιμη συνεργασία.

Σχέση αμοιβαίου σεβασμού και αληθινής φιλίας συνδέει τον Αρχηγό με τον Δήμαρχο Ξάνθης, αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας που είχαν το διάστημα που ο Αντιστράτηγος ήταν στην Ξάνθη, ιδιαίτερα, κατά την κοινή προσπάθεια που καταβλήθηκε για τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν το 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό, με επιστέγασμα την ιστορική έλευση των Ευζώνων στην πόλη μας.

Ο Α/ΓΕΣ, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Δ’ΣΣ Ιωάννη Τσιόπλο, θυμήθηκε «εκείνη την πολύ καλή συνεργασία», συνεχάρη τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση του έργου του παλαιού Δημαρχείου, αλλά και άλλων έργων που ο Δήμος ολοκληρώνει με επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα της περιοχής και ιδιαίτερα στον Δήμο Ξάνθης.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη διαρκή συνεργασία που έχει ο Στρατός με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και επικαιροποίησαν την πρόθεση να λειτουργούν υποστηρικτικά στις επιμέρους δράσεις που αναλαμβάνουν, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια