GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Θράκη η Ντόρα Μπακογιάννη!

  Τη Θράκη θα επισκεφθεί η Ντόρα Μπακογιάννη από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρακολουθ...

 


Τη Θράκη θα επισκεφθεί η Ντόρα Μπακογιάννη από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”.

Η παρουσία της εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που οργανώνει η Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα και η Ντόρα θα βρεθεί στη Θράκη ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για την ανάπτυξή της, όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και στελέχη του κόμματος, ενώ θα επισκεφθεί και μειονοτικά χωριά στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη.

Η πρώην υπουργός γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή και τα προβλήματα των κατοίκων, γι’ αυτό και πολλές από τις προτάσεις του πορίσματος της διακομματικής για την ανάπτυξη της Θράκης εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Την κ. Μπακογιάννη θα συνοδεύουν ο τοπικός βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Τάσος Χατζηβασιλείου και ο Δημήτρης Καιρίδης.

  • Ανήμερα της εκλογής Ψευτομουφτήδων!

Η επίσκεψη της κας Μπακογιάννη, δεν έχει μόνο πολιτικό συμβολισμό, αλλά και ουσιαστικό, καθώς η πολύπειρη πρώην ΥΠΕΞ θα βρεθεί εκτός της ΔΕΘ και στη Θράκη, όπου την ίδια χρονική περίοδο θα διεξάγονται οι διαδικασίες για την ανάδειξη “ψευφομουφτή” στη Ξάνθη, μετά το θάνατο του Αχμέτ Μετέ.

Οι γνωρίζοντες καλά την κα Μπακογιάννη, αναφέρουν ότι “η Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης και πρώην ΥΠΕΞ, θέλει να κάνει σαφή την πρόθεση της χώρας να μην αναδειχθεί ένα παράνομο γεγονός ως “ύστατο” για τη μουσουλμανική μειονότητα”, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και άτυπη συνάντηση με τους μειονοτικούς Βουλευτές που έχουν εκλεγεί στη Βουλή των Ελλήνων και μετέχουν στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής.

Πάντως, η Ντόρα Μπακογιάννη διατηρεί  πολύ καλές επαφές στη Θράκη με όλα τα πολιτισμικά στοιχεία που διαβιούν εδώ και ως έτσι η επίσκεψή της έχει βαρύνουσα θέση και σημασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια