GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανδρουλάκης για Μπουρχάν: «Όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης»

Ευθεία αναφορά στο θέμα που προέκυψε με τη δήλωση του Βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν, έκανε ο Πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρου...


Ευθεία αναφορά στο θέμα που προέκυψε με τη δήλωση του Βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν, έκανε ο Πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα το βράδυ στο Ζάππειο Μέγαρο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 48 χρόνων απο την ίδρυση του κόμματος απο τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπερασπίστηκε τις σταθερές θέσεις για τα ελληνοτουρκικά λέγοντας ότι δεν δέχεται να του κουνούν το δάκτυλο ενώ μια φράση του ερμηνεύτηκε ως ευθεία αιχμή στον βουλευτή, Μπουρχάν Μπαράν, λέγοντας: «Όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης».

Αναφερόμενος στη πορεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο πρόεδρος του κόμματος υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας προειδοποιώντας ότι δεν θα επιτρέψει να βάλει οποιοσδήποτε εμπόδιο στη πορεία του. Σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξαναπιάσει το νήμα από την αρχή».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον χειρισμό μιας σειράς ζητημάτων, όπως η Υγεία, το δημογραφικό, τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και την αύξηση του ρεύματος.

Σημείωσε παράλληλα, ότι χρειάζεται μια ισχυρή Ευρώπη, η οποία θα είναι έτοιμη και θωρακισμένη απέναντι στην εξωτερική απειλή. Τη δημιουργία ενός ευρωστρατού η οποία θα προφυλάσσει την Ένωση. Πρόσθεσε, ότι χρειάζεται μια Ευρώπη των λαών για να απαντά στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. 

Της ομιλίας Ανδρουλάκη προηγήθηκε σύντομη τοποθέτηση του γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεισφορά όλων των προηγούμενων πρόεδρων του κόμματος και στην αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι η πορεία του κόμματος είναι αυτονόητα αυτόνομη. Οραματιζόμαστε μια ισχυρή παράταξη και να επιστρέψουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά «ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στον τόπο», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια