GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η εισβολή των κινητών τηλεφώνων στην κρεβατοκάμαρα και την ερωτική ζωή των ζευγαριών

  Δραματικές είναι οι επιπτώσεις από την εισβολή των… κινητών τηλεφώνων στην κρεβατοκάμαρα και την ερωτική ζωή των ζευγαριών, καθώς από ό,τι...

 


Δραματικές είναι οι επιπτώσεις από την εισβολή των… κινητών τηλεφώνων στην κρεβατοκάμαρα και την ερωτική ζωή των ζευγαριών, καθώς από ό,τι φαίνεται ενδιαφέρονται περισσότερο γι΄ αυτά παρά για τους σεξουαλικούς παρτενέρ και την ικανοποίησή τους.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, ένας στους δέκα, όχι μόνο χρησιμοποιεί το κινητό του την ώρα του sεx (!), αλλά «ξεπετάει» το/τη σύντροφό του για να ασχοληθεί με αυτό απερίσπαστος!

Και κάπως έτσι, η σύγχρονη τεχνολογία, τα smartphones, τα iPads και τα άλλα gadgets, μπαίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια καταστρέφοντας τη σεξουαλική τους ζωή.

Μέρος στην έρευνα πήραν 221 φοιτητές, το 95% των οποίων παραδέχτηκε, επίσης, ότι χρησιμοποιεί το κινητό σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν αποκάλυψαν πάντως τι ακριβώς κάνουν με αυτά μετά ή κατά τη διάρκεια του σεξ…

  • Την ίδια ώρα, επτά στους δέκα δηλώνουν ότι ελέγχουν το κινητό τους ενώ δουλεύουν.

«Πριν από δέκα χρόνια, ο Στιβ Τζομπς είχε υποσχεθεί στους πολίτες ότι τα κινητά θα αλλάξουν τα πάντα. Και με το ίντερνετ στην τσέπη μας, οι πολίτες σήμερα βομβαρδίζονται με γραπτά μηνύματα όπου κι αν πάνε. Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε πώς αυτή η ροή πληροφοριών επηρεάζει το μυαλό μας», αναφέρει ένας από τους επικεφαλής της έρευνας, ο Κοσταντάν Κουσλέβ, ο οποίος επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ορισμένα άτομα εμφάνισαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά του συνδρόμου της ελλειμματικής προσοχής και δυσκολία στη συγκέντρωση.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κινητά προκαλούν σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. Απλά δείχνουν πως η συνεχής ψηφιακή ροή πληροφοριών μπορεί να αυξήσει το έλλειμμα προσοχής», επισήμανε ωστόσο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η σχέση κινητού και κακού sεx, καθώς σύμφωνα με μία άλλη έρευνα του Πανεπιστημίου του Ντάρχαμ τον περασμένο Μάρτιο, ζευγάρια από τη Βρετανία παραδέχθηκαν ότι η σύγχρονη τεχνολογία έχει συνέπειες στη σχέση τους. Το 40% δήλωσε μάλιστα ότι καθυστερεί το sεx για να κάνει πρώτα ένα… τηλεφωνάκι, να στείλει ένα SMS και να σερφάρει στο ιντερνέτ.

Ένας στους τρεις παραδέχτηκε επίσης πως απαντά στο τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια του sεx, ενώ οι περισσότεροι «ξεμπερδεύουν γρήγορα» με τις σεξουαλικές υποχρεώσεις τους για να απαντήσουν σε μηνύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια