GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΑΝΞ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ; ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ» ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Ακόμη μία αστοχία του Μ. Τσέπελη που πληρώνουν οι πολίτες της Ξάνθης από την τσέπη τους.


Ακόμη μία αστοχία του Μ. Τσέπελη που πληρώνουν οι πολίτες της Ξάνθης από την τσέπη τους.

ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΑΝΞ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΛΗ ΡΙΤΒΑΝ; ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ» ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ!!!

Συνομιλήσαμε επί μακρόν με τους δημάρχους της παραλιακής Ξάνθης για το θέμα του ΣΔΑΝΞ, ενός οργανισμού κοινής ωφέλειας που πριν αναλάβει την ευθύνη διαχείρισης ο σημερινός δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, ήταν υπόδειγμα λειτουργίας και προσφοράς στους κατοίκους του νομού Ξάνθης.

Ξαφνικά πριν από ένα χρόνο ο νυν δήμαρχος Μ. Τσέπελης και πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ, στην προσπάθειά του να αυξήσει τα έσοδα ενός «νεκρού» και κοστοβόρου για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οργανισμού, την περιβόητη ΔΙΑΑΜΑΘ που ήταν επί σειρά δεκαετιών ανενεργή και νεκρή στην κυριολεξία με μέλη τους ΟΤΑ της περιφέρειας, αποφάσισε, τον ΧΥΤΑ, (ΧΩΜΑΤΕΡΉ) της Ξάνθης να αναλάβει την διαχείριση του, αυξάνοντας το κόστος φιλοξενίας των απορριμμάτων των δήμων της Ξάνθης, ενώ παράλληλα, έφερε τους υπαλλήλους του ΧΥΤΑ στον ΣΔΑΝΞ απογυμνώνοντάς τον και χωρίς να ρωτήσει τους μετόχους – συνεταίρους – που είναι οι υπόλοιποι δήμοι, προφανέστατα για ρουσφετολογικούς λόγους.

Γιατί ο δήμαρχος Τσέπελης ως πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ πήρε μία πολιτική απόφαση η οποία επιβαρύνει οικονομικά ακόμη περισσότερο στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων, τους Ξανθιώτες όλου του Νομού, αυτό δεν το γνωρίζει κανένας.

Προφανώς έβαλε σε προτεραιότητα τα συμφέροντα της εταιρείας – ΔΙΑΑΜΘ- που προεδρεύει και φυσικά σε δεύτερη μοίρα τους Ξανθιώτες.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Άλλωστε φιλοξενήσαμε στην τις θέσεις των δημάρχων Αβδήρων και Τοπείρου, οι εν λόγω δήμαρχοι αποχώρησαν από τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων αποφασισμένοι να πάρουν μέρος των περιουσιακών του στοιχείων στην προσπάθεια να ελαφρύνουν τους δημότες τους από το επιπλέον και άνευ αιτίας «χαράτσι» της ΔΙΑΑΜΑΘ όπου πρόεδρος της είναι ο Μ. Τσέπελης ο οποίος σαφέστατα και δεν έχει αντιληφθεί το διακύβευμα της αποχώρησης των δύο δήμων από το «συναιτερλίκη» με πρώτο καλύτερο τον προϋπολογισμό και φυσικά αν του βγαίνουν τα νούμερα για να τον κλείσει.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η απόφαση του Μ. Τσέπελη έχει νομικές συνέπειες γιατί ακούστηκε από χείλη δημάρχου που είπε ότι θα στείλει στα δικαστήρια τον Μ. Τσέπελη, σίγουρα όμως έχει ηθικές και πολιτικές επιπτώσεις με δεδομένο πλέον το γεγονός ότι κυκλοφορεί ευρέως στην κοινή γνώμη της Ξάνθης και ψηφοφόρους του νυν δημάρχου, ότι προσπάθησε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ΔΙΑΑΜΑΘ και τα δικά του(;) Σε βάρος των πολιτών της Ξάνθης, οι οποίοι καλούνται με δική του απόφαση, να πληρώσουν πολύ περισσότερα για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Μέχρι στιγμής έφυγαν οι δύο «συνέταιροι» στον ΣΔΑΝΞ του Μ. Τσέπελη και είναι άγνωστο τι θα πράξει ο έτερος καπαδόκης και «αδελφούλης» του δημάρχου Τσέπελη και προέδρου της ΔΙΑΑΜΑΘ, δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν.

Θα συνεχίσει να στηρίζει τον «αδελφούλη» Τσέπελη σε βάρος της τσέπης των δημοτών του; 

Ή θα λακίσει και αυτός κάτω από την πίεση της αντιπολίτευσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια