GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκαινιάστηκε απο τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη το αναπλασμένο πρώην Δημαρχείο Ξάνθης.

Παρούσα στα εγκαίνια συνοδευόμενη απο τον Αντώνη Πασχάλη, η απαστράπτουσα γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά με νέο λουκ!


Παρούσα στα εγκαίνια συνοδευόμενη απο τον Αντώνη Πασχάλη, η απαστράπτουσα γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά με νέο λουκ!

Το αναπλασμένο παλιό Δημαρχείο Ξάνθης, έργο που ξεκίνησε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης  Στυλιανίδη  και με μεγάλη καθυστέρησε ολοκληρώθηκε μετά από μια τουλάχιστον 12ετία (!),  εγκαινιάστηκε μόλις σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε φυσικά και ο νυν Δήμαρχος  Τσέπελης που την περίοδο εκείνη επιχειρούσε να ... "στήσει" τα μαγαζιά του στην είσοδο της Π. Πόλης και ήταν Πρόεδρος στης ΔΕΥΑΞ εμπλεκόμενος σε  σκανδαλώδεις πρακτικές, ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξώνθης Κώστας Κουρτίδης,ο διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη Μέτιου Αντώνης Πασχάλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ξάνθη για όλους Σάββας Μελισσόπουλος και πολύς κόσμος. 

Σημειώνεται ωστόσο οτι την παράσταση για μια ακόμη φορά έκλεψε με την εντυπωσιακή εμφάνισή της η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά που διαψεύδοντας φυσικά τις διάφορες φήμες, οτι τέθηκε στο περιθώριο...

-Αφού ήταν στα μέσα και τα έξω, ενώ την συνόδευσε ο καλός της φίλος Αντώνης Πασχάλης με τον οποίο τυγχάνουν και μέλη του Πολιτικού συμβουλίου Ξάνθης, δεχόμενη φυσικά και από τον Δήμαρχο Τσέπελη συγχαρητήρια για την δουλειά της, αλλά και το άψογο νέο της λουκ. 

Στο νέο κτίριο θα εγκατασταθεί η Υπηρεσία Τουρισμού με διευθύντρια την εξαιρετική Σοφία Μπασματζή και αντιδήμαρχο τον "εμπλεκόμενο" με την υπόθεση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, Πάνος Αμβροσιάδης, ο οποίος και "οργάνωσε" την μαϊμού επέτειο γάμου του δήμαρχου Τσέπελη με την σύζυγό του Έλλη στις 14 Φεβρουαρίου 2020, ενώ όπως είναι γνωστό το ζευγάρι παντρεύτηκε τέλη Αυγούστου...

Συγχαίρουμε τον Λάκη Στυλιανίδη που οραματίστηκε και ξεκίνησε την ανάπλαση του παλιού δημαρχιακού μεγάρου...

Δεν μπορούμε όμως να πούμε δυστυχώς το ίδιο τόσο για τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο όσο και τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη που δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν, για την μεγάλη καθυστέρηση ολοκλήρωσής του






Δεν υπάρχουν σχόλια