GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ! Made in Turkey, τα καπάκια, της ΔΕΥΑΞ, στον δήμο… Iskece?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ! Made in Turkey, τα καπάκια, της ΔΕΥΑΞ, στον δήμο… Iskece?


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ! Made in Turkey, τα καπάκια, της ΔΕΥΑΞ, στον δήμο… Iskece?

*Υπενθυμίζουμε ότι ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης διετέλεσε πριν λίγα χρόνια και υποψήφιος βουλευτής του… ΕΠΑΜ του Καζάκη! Τώρα όμως είναι με τον....Κώστα Κουρτίδη και την Ν.Δ.για να τον "καλύπτουν" στον παράνομο υπαίθριο παιδότοπο!



Αναγνώστης του «Μ» με αφορμή τις εργασίες που έγιναν στα οικόπεδα Ζακώνη μετά το περιβόητο έγγραφο της Κατερίνας Μανά –την κάλεσε σε απολογία ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιάννης Ζερενίδης αλλά δεν απάντησε ακόμη!!!-  μας έστειλε τις φωτογραφίες που βλέπετε από τον νέο «δρόμο» που θέλουν να κάνουν οι οικοπεδούχοι της περιοχής ξεκινώντας με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ μάλιστα εργολαβικές εργασίες Πρόκειται για τον σωλήνα διακλάδωσης της ΔΕΥΑΞ από κάτω. 

-Ήρθαν λοιπόν τα συνεργεία, το σκέπασαν με τσιμέντο και έβαλαν αυτό το καπάκι που βλέπετε. Made in Turkey!!!

Ρωτάμε λοιπόν τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, πρώην υποψήφιο βουλευτή του Πατριωτικού κόμματος ΕΠΑΜ του Καζάκη. Που μετά βέβαια έγινε....Νέα Δημοκρατία, Μέτιος και τώρα και....Κώστας Κουιρτίεδης για να έχει ΚΑΛΥΨΗ στην λειτουργία του παράνομου υπαίθριου Παιδότοπου σε ΧΩΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ απέαντι απο το γήπεδο του ΑΟΞ!!! Με την πλήρη κάλυψη και της αστυνομίας Ξάνθης και του αστυνομικού διευθυντή Πασχάλη Γιώρη.

Made in Turkey, τα καπάκια, τα της ΔΕΥΑΞ, στον δήμο… Iskece? Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη;


Τουλάχιστον οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, αυτό δείχνουν! Και δείτε και το τσιμέντο και οι εργασίες που έγιναν εκεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ με την γνωστή επιστολή της Κατερίνας  Μανά!! Για δήθεν καθαρισμό του οικοπέδου ενώ έγινε...οργασμός εργολαβικών εργασιών με μηχανήματα, μπουλντόζες κλπ

( σ.σ. Αλήθεια, τι έγινε με τις καταγραφές των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ που έκανε ο προϊστάμενος Πολεοδομίας Δήμου Ξάνθης Μπάμπης Αβραμίδης μετά από εντολές του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη; Και φυσικά την απολογία της Κατερίνας Μανά ; )

Δεν υπάρχουν σχόλια