GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η ερωτική επαφή καθορίζει τη σχέση… Η ποιότητά της καθορίζεται από τον τόπο, τον χρόνο και τη… σωστή παρτενέρ

Τι θα πει «έξω από την κρεβατοκάμαρα;» Θα πει ότι η υπόλοιπη σχέση είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα του sεx.


Τι θα πει «έξω από την κρεβατοκάμαρα;» Θα πει ότι η υπόλοιπη σχέση είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα του sεx.

Σε μια σχέση, το sεx είναι η συνέπειά της. Κάποιοι θα πουν, μα μαλώνουμε συνέχεια, αλλά το sεx είναι τέλειο. Και εγώ θα κάνω τις εξής ερωτήσεις;

Για πόσο χρονικό διάστημα;

  • Μήπως οι καβγάδες είναι ένα μέρος ενός σεξουαλικού παιχνιδιού όπου και οι δύο έχετε συναινέσει;
  • Μήπως οι καβγάδες απεικονίζουν μια υπενθύμιση ότι ο άλλος δεν είναι δεδομένος;
  • Ό,τι κι αν ισχύει, το sεx καθρεφτίζει την σχέση.
  • Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των σχέσεων που έχουν πολύ καλή ποιότητα στο sεx;

Ευγένεια

  •   Το ζευγάρι, στην καθημερινότητά του χρησιμοποιεί ευγενικό λεξιλόγιο, και ο ένας έχει καλό τρόπο με τον άλλο. Δηλαδή, δεν προσβάλλει, δεν ειρωνεύεται και δεν χλευάζει ο ένας τον άλλο. Όλοι χρειαζόμαστε να μας φέρονται ευγενικά και να μας προσέχουν. Ετοίμασε και πρόσφερε σ τον σύντροφό σου, ένα καφέ, τσάι, χυμό, όταν τον βλέπεις κουρασμένο, για παράδειγμα.

Εκτίμηση

  •   Ο ένας δείχνει να εκτιμά αυτά που κάνει ο άλλος. Την εκτίμησή του το ζευγάρι την δείχνει με διάφορους τρόπους. Είτε με ένα ζεστό βλέμμα, είτε με έναν καλό λόγο και ένα θετικό σχόλιο, είτε σε συζητήσεις με τρίτους. Για παράδειγμα, εάν ο άντρας [που θα εκφράσει σε μια συζήτηση την περιφρόνηση του για τις γυναίκες που δεν εργάζονται εκτός σπιτιού, και η γυναίκα του έχει σταματήσει τη δουλειά για να μείνει στο σπίτι με το παιδί, τότε έμμεσα την θίγει.

Εμπιστοσύνη

  •   Η εμπιστοσύνη έχει να κάνει και με την σεξουαλική πράξη αλλά και με την σχέση. Εάν εμπιστεύεσαι τον σύντροφο σου στην σεξουαλική πράξη, σημαίνει ότι έχεις την βεβαιότητα πως θα δείξει σεβασμό στα όριά σου και ότι θα ενδιαφερθεί να σε ικανοποιήσει. Επίσης, τα ζευγάρια που καταφέρνουν να διατηρήσουν μια καλή ποιότητα στο sεx, είναι εκείνα που έχουν εμπιστοσύνη ότι ο σύντροφός τους δεν θα σπάσει το «συμβόλαιο» που έχουν κάνει μεταξύ τους. Ότι δηλαδή, είναι αφοσιωμένος στην σχέση.
  • Τα τρυφερά αγγίγματα είναι ένδειξη αλλά και παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα του sεx στο ζευγάρι.

Χιούμορ

  •   Το χιούμορ βοηθά να προσπερνάμε πιο εύκολα τις δυσκολίες και αναποδιές που θα έρθουν.
  • Ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ, το να μπορεί ο ένας να κάνει τον άλλο να γελάει, βοηθά στην διατήρηση ενός θετικού και όμορφου κλίματος, ανεξάρτητα από το τι πηγαίνει στραβά.

Θετική σιωπηλή πρόθεση

  •   Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι μια σιωπηλή θετική πρόθεση η οποία καθορίζει όλα όσα λέει και κάνει το ζευγάρι, όπως επίσης και το πως επικοινωνεί μεταξύ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια