GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Παρατάθηκε» η τουριστική σεζόν της Σαμοθράκης

  Προς ευόδωση οδεύει μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στη Σαμοθράκη και αυτή δεν είναι άλλη από την «παράταση» της το...

 


Προς ευόδωση οδεύει μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στη Σαμοθράκη και αυτή δεν είναι άλλη από την «παράταση» της τουριστικής σεζόν πέρα από το ορόσημο του 15Αυγουστου, κατά το οποίο το νησί «αδειάζει» από τον κόσμο που το επισκέπτεται.

Φέτος, τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε καλύτερα, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Γιάννης Γλήνιας, υπάρχουν κρατήσεις και σχεδόν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. «Όμως με πολύ επιμονή και υπομονή και δουλειά από διάφορους (συντελεστές), που πίστεψαν και συνεχίζουμε να πιστεύουμε, στην Εναλλακτικού τύπου παρουσία και προβολή του νησιού μας, τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. 

Και το ίδιο διαφαίνεται και για την εφετινή σεζόν. Έχει προστεθεί τουλάχιστον ένας μήνας, προς τα πίσω (δηλ. εως 15 Σεπτεμβρίου) και σίγουρα ένας μήνας, αν όχι με μεγάλες πληρότητες, αλλά με ικανοποιητικές, πριν το ξεκίνημα της κανονικής σεζόν, δηλ. μισός Μάιος και ο Ιούνιος» 

Δεν υπάρχουν σχόλια