GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Οδύνη στην κηδεία του 26χρονου που καταπλακώθηκε από ψυγείο

Ράγισαν καρδιές την Τρίτη (2/8) στη Χρυσούπολη Καβάλας στην κηδεία του 26χρονου που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο κατά τη δ...


Ράγισαν καρδιές την Τρίτη (2/8) στη Χρυσούπολη Καβάλας στην κηδεία του 26χρονου που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ψυγείο κατά τη διάρκεια μετακόμισης σε διαμέρισμα στις Σέρρες.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο τους Παναγιώτη, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να μεταφέρει ένα ψυγείο με το ασανσέρ. Ο ανελκυστήρας της πολυκατοικίας που διέμενε δεν διέθετε εσωτερική προστατευτική πόρτα. Το ψυγείο σκάλωσε και έπεσε πάνω στον άτυχο νεαρό.

Το πόρισμα της νεκροψίας που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου σοκάρει.  Σύμφωνα με αυτό, ο «θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος» καθώς είχε «κάταγμα και στον αυχένα», ενώ το ψυγείο τον συμπίεσε από τον θώρακα και άνω.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη, για το πόσο εργατικός ήταν, πόσο βοηθούσε τους ανθρώπους αλλά και για την αγάπη του για τα ζώα.

Σε έναν από τους τοίχους της Χρυσούπολης έχει ζωγραφιστεί πλέον ένα γκράφιτι, για να θυμίζει σε όλους τον Παναγιώτη ή «Μπρους», όπως του άρεσε να τον αποκαλούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια