GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Super League 2: Υπομονή ζήτησε ο Αυγενάκης για τα χρήματα του στοιχήματο

Με τις αναφορές ότι «ξέρω ότι υπάρχουν γκρίνιες» αλλά και ότι «καλό θα είναι να υπάρχει υπομονή» ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το με...


Με τις αναφορές ότι «ξέρω ότι υπάρχουν γκρίνιες» αλλά και ότι «καλό θα είναι να υπάρχει υπομονή» ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το μείζον ζήτημα που αφορά τις ομάδες της Super League 1 και 2 για τα χρήματα που περιμένουν από το στοίχημα.

Οπως προκύπτει, ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα αποδοθούν τα χρήματα που περιμένουν οι ομάδες, επισημαίνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να ξέρει και… πόσα ακριβώς μπορεί να είναι! Ουσιαστικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για τον μηχανισμό φορολόγησης των στοιχηματικών εταιρειών χωρίς να μπορεί να ξέρει, όπως είπε, ποιο είναι το ακριβές ποσό που συγκεντρώνεται!

Ολα αυτά κι ενώ οι ομάδες της Super League 2 ειδικότερα προσβλέπουν σε χρήματα που θα υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ προκειμένου να μπαλώσουν όπως μπορούν τις τεράστιες τρύπες που έχουν υπάρξει από την χρονιά που έχει ολοκληρωθεί… Οι δηλώσεις από τον Λευτέρη Αυγενάκη έγιναν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε εν όψει της πραγματοποίησης του τουρνουά ποδοβόλεϊ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

  • Οπως είπε:

«Ολοι οι εμπλεκόμενοι, Super League, Super League 2, η λίγκα του βόλεϊ και ο ΕΣΑΚΕ, είναι ενήμεροι ότι υπήρξε διάταξη μία εβδομάδα πριν του υπουργείου Οικονομικών, βάσει της οποίας αυξάνεται το ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από τη φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο, περιμένω κι εγώ πληροφορίες, γιατί αυτοί είναι οι διαχειριστές του ταμείου. Αυτοί έχουν το μηχανισμό φορολόγησης των στοιχηματικών εταιρειών για να δούμε τι ποσό προκύπτει με τον επιπλέον τρόπο φορολόγησης και να δούμε ποιο είναι το ακριβές ποσό που συγκεντρώνεται.

Ξέρω ότι υπάρχουν γκρίνιες. Δεν είπε κανένας, ούτε έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο, πολύ περισσότερο δεν είχαμε καμία προηγούμενη εικόνα λειτουργίας του μηχανισμού αυτού. Για πρώτη φορά λειτούργησε και είναι μόνιμος ο μηχανισμός. Καλό θα είναι να υπάρχει υπομονή. Να μην κάνουμε το εύκολο, με το παραμικρό πετάμε την μπάλα ή πυροβολούμε το υπουργείο για έναν μηχανισμό που στήθηκε για να βοηθήσει όλο το αθλητικό οικοδόμημα», ήταν η τοποθέτηση από τον κ. Αυγενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια