GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Γιάννης Ζερενίδης, ανοίγει το δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης, ήρθε η άδεια λειτουργίας! Ήταν όνειρο ζωής...!

Την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης χαιρέτισαν τόσο ο ιστορικός Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, όσο και οι δημοτικές παρατάξε...


Την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης χαιρέτισαν τόσο ο ιστορικός Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης, όσο και οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

Επιτέλους ήρθε η άδεια για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης κι ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, όπως έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης και πολιτικός μηχανικός Γιάννης Ζερενίδης.

Ο πλέον αξιόπιστος και εργατικός Αντιδήμαρχος Ξάνθης, παρά τα εμπόδια που συνάντησε στο δρόμο του από τη γραφειοκρατία και όχι μόνο, με τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει αλλά και τις σημαντικές προσβάσεις του στα αρμόδια Υπουργεία της Αθήνας, κατόρθωσε επιτέλους να πάρει την άδεια λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου όπου μέσα στον μήνα Ιούλιο μάλιστα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι σύλλογοι σε συννενόηση με την Αρμόδια Αθλητική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης που εγκρίθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης για τις προπονήσεις τους. 

"Η επαναλειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, ήταν προσωπικό στοίχημα και όνειρο ζωής... Η Ξάνθη ωστόσο χρειάζεται ένα νέο, υπερσύγχρονο κολυμβητήριο και για επίσημους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς αγώνες. Πρέπει να χτίσουμε το μέλλον με περισσότερη δουλειά και και οργάνωση και λιγότερες φανφάρες. Είμαι πολύ συγκινημένος που επιτέλους πήρα και έχω την άδεια στα χέρια μου...", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Ζερενίδη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άδεια αφορά μόνο το κολυμβητήριο (πισίνα) και όχι τους γύρω κτιριακούς χώρους που παρανόμως λειτουργούν στο ετοιμόρροπο κτίριο του "ΑΡΙΩΝΑ" και έγιναν χωρίς άδεια!!! 

Θέμα που βρίσκεται ήδη στα χέρια της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης. Καθώς κανείς μηχανικός δεν υπογράφει για την στατικότητα του κτιρίου

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι στη συγκεκριμένη πισίνα δεν μπορούν να γίνουν επίσημοι κολυμβητικοί αγώνες ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν για προπονήσεις οι τρεις κολυμβητικοί σύλλογοι αλλά και ο σύλλογος ΑΜΕΑ. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ



Φυσικά ο πρώτος  που συνεχάρη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη για την άδεια του κολυμβητηρίου Ξάνθης  -μετά τις φαιδρές δηλώσεις του πριν ένα χρόνο για στριγκάκια και τις ... σαμπάνιες! .-  ήταν  Δήμαρχος Τσέπελης, αλλά και πολλοί συνεργάτες, σύλλογοι και πολίτες. 

"Μάλιστα ο Δήμαρχος Ξάνθης τον ευχαρίστησε για την δουλειά που έριξε και την υλοποίηση των προσπαθειών του...."

Τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού κολυμβητηρίου που θα είναι μόνο για προπονήσεις, θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες ενώ την λειτουργία χαιρέτισαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ τη χαρά του εξεδήλωσε και ο ιστορικός Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια