GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Ν’ ανοίξουμε ένα καινούργιο Εθνικό Κολυμβητήριο στη Ξάνθη Mας! Και με τις ... παρανομίες;

Ιστορική ανάρτηση του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης! Χωρίς μικροψυχίες και μικροπολιτικές αντιλήψεις! Αλλά....και ουδείς υπεράνω της νομιμότ...


Ιστορική ανάρτηση του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης! Χωρίς μικροψυχίες και μικροπολιτικές αντιλήψεις! Αλλά....και ουδείς υπεράνω της νομιμότητας! Ποιο θα αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ αν πέσει το ετοιμόρροπο κτίριο του "Αρίωνα" 

  • ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

*Φτάνει η ανάπλαση των αναπλάσεων… σε ένα κτίριο που στην ουσία είναι ερείπιο και χρειάζεται χιλιάδες-χιλιάδων ευρώ για αναστήλωση! «Πεταμένα» λεφτά με… ανακαινίσεις στις… ανακαινίσεις!;" Όταν το 2013 ανακαίνισε ο Λάκης Στυλιανίδης το κολυμβητήριο με αντιδήμαρχο τον ... Φανουράκη που ήθελε να βάλει ..... ΠΑΡΑΝΟΜΟ διαχωριστικό στη πισίνα και το "έκοψε" η Μανά;

Ιστορική ανάρτηση του Προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη –διαθέτει και κολυμβητικό τμήμα ο δημοφιλής αθλητικός σύλλοςο- και δημοτικού συμβούλου Ξάνθης.

ΖΗΤΗΣΕ ευθέως να κτιστεί ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ Κολυμβητήριο στη Ξάνθη, χωρίς μικροψυχίες και μικροπολιτικές αντιλήψεις!!! 

  • Κάτι που σημαίνει δυο πράγματα:

1. Ή αναζητείται κάπου αλλού ένας ανάλογο οικόπεδο όπου θα μπορέσει να κατασκευαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα νέο ΕΘΝΙΚΟ σύγχρονο κολυμβητήριο που όσο κι αν καθυστερήσει θα πρέπει να ξεκινήσει.

2.Ή με τόλμη, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ το υπάρχων ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ με τις… «προπολεμικές» εγκαταστάσεις και το ετοιμόρροπο (παράνομο) κτίριο του ΑΡΙΩΝΑ όπου όφειλε να έχει ήδη παρέμβει η Εισαγγελία Ξάνθης για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ που έγινε ε τις κατασκευές του Τσαμούρ κλπ. Άλλως τα πάντα θα είναι πασαλείμματα και η μια ανακαίνιση πίσω από την άλλη… χωρίς ποτέ ωστόσο η σημερινή πισίνα να μπορεί να έχει τις νόμιμες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να γίνουν επίσημη διεθνείς αγώνες!!!

Και επί της ουσίας. «Ν’ ανοίξουμε ένα καινούργιο Εθνικό  Κολυμβητήριο στη Ξάνθη Mας, χωρίς μικροψυχίες και μικροπολιτικές αντιλήψεις», τόνισε ο Ματθαίος Σαββίδης Αλλά....

-Υπενθυμίζουμε ότι από τον Αύγουστο 2021 –σήμερα μπήκαμε στον Ιούλιο 2022- ο Δήμαρχος Τσέπελης καλούσε τον μεν Σάββα Μελισσόπολο με… «ολόσωμο» μαγιό, μολονότι αυτός είναι τουλάχιστον 5 χρόνια μικρότερος ηλικιακά και τις γυναίκες με… στρινγκάκια μαγιο (!!!). Και πέρασαν 11 μήνες από τότε…

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ… ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  ΠΑΛΙΑ ΚΤΙΡΙΑ!



Φυσικά συμφωνούμε με την ανάρτηση του Ματθαίου Σαββίδη και την συνυπογράφουμε, άσχετα αν θα έπρεπε με εντιμότητα να γράψει για προσπάθειες ετών διότι «το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ επί 20ετίες και πλέον επί Τσέπελη, Λάκη Στυλιανίδη, Φανουράκη κλπ  και δεν πρόκειται για προσπάθεια ... μηνών, αλλά ετών και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι δημοπρασίες!!! Κάποιες....ξανάγιναν!

Η καθαρή και πικρή αλήθεια. Το  νυν κολυμβητήριο Ξάνθης λοιπόν έπρεπε να γκρεμιστεί (σ.σ. Με πρώτο το κτίριο του Αρίωνα) και να ξαναγίνει από την αρχή!!!!  Από το 2014 που πήρε "χαμπάρι" η τότε αντιδήμαρχος Δέσποινα Παρτσαλίδου όταν κάηκε και το τέταρτο μοτέρ, ότι δεν είχε οικοδομική άδεια και δεν μπορούσε να γίνει τίποτα!!! Ούτε το...διαχωριστικό του Φανουράκη, που πρώτος κατήγγειλε επί Λάκη Στυλιανίδη ο τότε αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης!!!

«Φτάνει η ανάπλαση των αναπλάσεων… σε ένα κτίριο που στην ουσία είναι ερείπιο και χρειάζεται χιλιάδες-χιλιάδων ευρώ για αναστήλωση! «Πεταμένα» λεφτά με… ανακαινίσεις στις… ανακαινίσεις! 

Και χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις στον Τσαμούρ Αλή, για τις οποίες δυστυχώς Πρόεδρε Ματθαίε Σαββίδη δεν είπες λέξη, έκανες και συνεχίζεις να κάνεις....γαργάρες!!

-ΕΔΩ και τώρα λοιπόν ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ στη Ξάνθη.  Αλλά πως; Κλείνοντας τα μάτια στις καραμπινάτες παρανομίες που ήδη έχουν διαπραχθεί; Κι αν πέσει ο ΑΡΙΩΝΑΣ με έναν σεισμό ή κάτι άλλο...ποιος θα αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ; Να δούμε αισιόδοξα, όχι όμως με σπατάλες, πεταμένα λεφτά, στρινγκάκια και ....σαμπάνιες γελοιοποίησης!!!

Και βέβαια άσχετα από αυτά που γράφει ο Ματθαίος Σαββίδης επαναλαμβάνουμε, να είναι ΝΟΜΙΜΕΣ όλες οι εγκαταστάσεις!!!

Και φυσικά υπάρχει λοιπόν η κοροϊδία δεκάδων μηνών από τις εκλογές του 2019 -όπως έγραψε και ο Μπόσβελης - μέχρι σήμερα… γιατί ο Δήμαρχος Τσέπελης τον Αύγουστο 2021 έδινε συνεντεύξεις και έλεγε ότι θα κάνει εγκαίνια με… στρινγκάκια για τις γυναίκες και πέρασαν από τότε 11 μήνες και έμειναν μόνο τα ... άδεια μπουκάλια με τις σαμπάνιες!!!

Κάτι που δεν αξίζει να το αποκρύψεις εσύ ειδικά Πρόεδρε του Λεύκιππου!! Και μάλιστα γνωρίζοντας πολύ καλά οτι ο Ioannis Bosvelis τα είπε πολύ καλά!

  • ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Όλα ξεκίνησαν με ανάρτηση του εκπροσώπου γραφείου τύπου του Λεύκιππου Ξάνθης Μπάμπη Κυρλίδη – από τα καλύτερα παιδιά- που με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, σχολίασε τα παρακάτω:

«Babis Kyrlidis·

  • ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης συνεδριάζει έχοντας μεταξύ άλλων το παρακάτω θέμα:

Ορισμός μελών επιτροπής Οργάνωσης & Διαχείρισης Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Ελπίζοντας να βρεθεί λύση και να ανοίξει για το καλό των παιδιών και όχι μόνο!

Ioannis Bosvelis

Το κολυμβητήριο θα ανοίξει με άδεια λειτουργίας μόνο της κολυμβητικής δεξαμενής αφού ο περιβάλλον χώρος του δεν δανειοδοτείται. Έστω και έτσι όμως μακάρι να ανοίξει γιατί η κοροϊδία τόσων μηνών πρέπει κάποτε να τελειώσει

Ματθαίος Σαββίδης

Ioannis Bosvelis φίλε Γιάννη, η προσπάθεια να λες τόσων μηνών και όχι η κοροϊδία! Άδικο για την προσπάθεια αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα!

Το κολυμβητήριο είναι εδώ και μήνες έτοιμο! Το χρονικό της μη λειτουργίας του δεν πρέπει να πιστώνεται σε πρόσωπα κατά πως μας βολεύει κάθε φορά για να γκρινιάζει ο... καναπές! Το κολυμβητήριο είναι στολίδι, το χρειάζεσαι κι εσύ και όχι μόνο οι ομάδες! Εμπρός όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καινούριο Εθνικό κολυμβητήριο χωρίς μικροψυχιες και μικροπολιτικες αντιλήψεις! Ευχαριστώ για την ανοχή σου!

(σ.σ. Αλήθεια ο....καναπές ποιός είναι Ματθαίε Σαββίδη; Ο ....Τσαμούρ, η γραμματέας του Δήμου ή αυτοί που πρώτος εσύ έλεγες οτι θα πρέπει να ¨διώξουμε¨ από το Δήμο, έδωσαν 3 εκατ. ευρώ με απευθείας αναθέσεις και δεν έκαναν ούτε ένα έργο;;; Ή τα like και οι ... πλακίτσες που κάνεις τώρα με τους πρώην υβριστές σου;)

Ioannis Bosvelis

Ματθαίος Σαββίδης φυσικά και να φτιάξουμε Γιατρέ μου ένα καινούργιο. Ποιός δεν το θέλει; Υπάρχει καμμιά μελέτη; Όταν ακούω στην γύρω περιοχή ακόμη και τον Δήμο Νέστου να παίρνει πρόγραμμα από τον Φιλόδημο της τάξεως των 6000000 ΕΥΡΏ περίπου για δημιουργία κολυμβητηρίου και εμείς ανακατασκευάζουμε το παλιό στο οποίο μόνο προπονήσεις θα γίνονται με ότι συνεπάγεται αυτό για την πόλη μας και τους συλλόγους τον οποίο και εσείς εκπροσωπείται τι να κάνω;;;;να μην αγανακτώ;;;;

Ξέρετε και εσείς ο ίδιος λόγω της επιστημονικής κατάρτισης που έχετε ότι ένα κολυμβητήριο σύγχρονο πληροί και πολλές άλλες προϋποθέσεις για πολλές κατηγορίες ανθρώπων και καταλαβαίνεται τι εννοώ και τι θέλω να γίνει στην πόλη μου. Με τον αθλητισμό ασχολούμαι χρόνια και από πολλές θέσεις σε αυτόν και το γνωρίζετε όπως γνωρίζω και τι προσπάθειες κάνετε και σεις για τον σύλλογο σας.Το κοινό καλό όλων μας είναι να γίνει ένα καινούργιο που να έχει προδιαγραφές και να πληροί τα πάντα. Φωνάζουμε όλοι μας χρόνια τώρα. 

Τουλάχιστον ας τεθεί σε λειτουργία έστω και έτσι ,αυτό εννοώ το συγκεκριμένο, γιατί τόσα χρόνια ο σύλλογος ο οποίος εκπροσωπούσε την πόλη μας στην κολύμβηση παρότι δεν υπήρχε άλλος,  ο ΚΟΞ έχει τραβήξει τα πάνδεινα και το ξέρετε και τα παιδιά και οι γονείς τους για να συνεχίσουν τα παιδιά τους να κάνουν αυτό που αγαπούν. Την κολύμβηση. 

Σας διαβεβαιώ ότι θα είμαι πάντα μπροστά έτσι ώστε να γίνει κάτι καινούργιο για την πόλη μας γιατί δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτε εμείς από την Καβάλα ή την Αλεξανδρούπολη ή ακόμη και από την Κομοτηνή. Δυστυχώς όμως μείναμε τελευταίοι όπως και πολύ καλά γνωρίζετε και ξέρετε τι εννοώ. Μακάρι όλοι οι σύλλογοι της πόλης μας να έχουν τα αθλητικά κέντρα που χρειάζονται και να φέρνουν πρωτιές στην Ξάνθη μας. 

Όσο για το θέμα της κοροϊδίας ναι δεν είναι κοροϊδία όταν τοπικά Μ.Μ.Ε. μας αναρτούν ότι από μήνα σε μήνα ανοίγει και ακόμη είναι κλειστό;;;όταν ο Κος Δήμαρχος δίνει συνεντεύξεις με κοριτσάκια και αναφέρεται στο άνοιγμα του επόμενου μήνα και ακόμη είναι κλειστό;;

Αν δεν ξέρουν οι υπεύθυνοι το πότε θα ανοίξει αυτό που θα ανοίξει και πως θα ανοίξει να βγαίνουν και λένε στον κόσμο ότι να ‘ναι γιατί αυτό είναι κοροϊδία, Σας κούρασα αλλά τα είπα. Ευχαριστώ για την κατανόηση αλλά βγάζω αγανάκτηση».


























































Δεν υπάρχουν σχόλια