GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΝΑ ΛΟΓΟΔΗΤΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ «ΑΡΙΩΝΑ»! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Απολύτως κατανοητό ότι «κάποτε» θα πρέπει επιτέλους ν’ ανοίξει και να λειτουργήσει το δημοτικό κολυμβητήριο, καθώς μπήκαμε πλέον στον Ιούλιο...


Απολύτως κατανοητό ότι «κάποτε» θα πρέπει επιτέλους ν’ ανοίξει και να λειτουργήσει το δημοτικό κολυμβητήριο, καθώς μπήκαμε πλέον στον Ιούλιο και πέρασε σχεδόν ένας χρόνος (!) από την ημέρα που καλούσε με… στριγγάκια τις γυναίκες στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Τσέπελης και όπως πάντα…!

Όλες εκείνες οι δηλώσεις του, αποδείχθηκαν ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!!

Ωστόσο διαφωνούμε κάθετα με τη λογική του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα..», δηλαδή δεν είναι δυνατόν να ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ και στην ουσία να «πετάχτηκαν», για να οικονομήσει χιλιάδες ευρώ ο δημοτικός μας μπογιατζής ο Τσαμούρ, κάνοντας με εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη ΚΡΑΥΓΕΑΛΕΕΣ παρανομίες στο ετοιμόρροπο κτίριο του «Αρίωνα»!

Δεν είναι δυνατόν εμείς τουλάχιστον να κλείσουμε τα μάτια σε αυτές τις κραυγαλέες παρανομίες που «διαπράχθηκαν» το καλοκαίρι 2021 και συνεχίστηκαν με τις ανακαινίσεις των περίφημων γραφείων της σχολής πολεμικών τεχνών, διότι εκτός των άλλων, υπάρχει και  ΔΙΣΠΑΣΠΑΘΗΣΗ δημοτικού χρήματος!!!

Είμαστε ξεκάθαροι στο θέμα αυτό και τέλος.

Και φυσικά… «πλάτες» να κάνουν στα δικά τους ακίνητα οι Μελισσόπουλος, Λύρατζης, Δημαρχόπουλος, Παπαχρόνης κλπ.

Όχι στα δημοτικά ακίνητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια