GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμαρχος Τσέπελης: Σε μια άλλη χώρα, με άλλη κουλτούρα, το Δήμος Iskece δεν θα ήταν ατόπημα! Έστειλε φώτο με τσολιάδες!

Δεν σου επιτρέπουμε Δήμαρχε....Iskece να μας στέλνεις την ανακοίνωσή σου συνοδευόμενη με  φωτογραφία σου με τους υπερήφανους Έλληνες Τσολιάδ...


Δεν σου επιτρέπουμε Δήμαρχε....Iskece να μας στέλνεις την ανακοίνωσή σου συνοδευόμενη με  φωτογραφία σου με τους υπερήφανους Έλληνες Τσολιάδες, διότι θεωρούμε ανήθικη και χειρίστου είδους καπηλεία αυτό που έπραξες!!  

*Η Προεδρία της Δημοκρατίας απόφοιτε δημοτικού μας έστειλε τους Έλληνες Τσολιάδες για τα Ελευθέρια της Ξάνθης κι όχι για το....Δήμο Iskece! ΝΤΡΟΠΗ σου !

Χειρότερα έκανε τα πράγματα σε βάρος του ο απόφοιτος Δημοτικού Δήμαρχος Τσέπελης αφού με γραπτή δήλωσή του --αλήθεια ποιος του την έγραψε - για τη νέα πανελλήνια ξεφτίλα σε βάρος της Ξάνθης...

Μάλιστα όχι  μόνο επιβεβαιώνει ότι «δική του αποκλειστικά ήταν η άθλια απόφαση για το Τούρκικο τηλεοπτικό spot για το Δήμος …Iskece και όχι του "άτυχου" Ηλία Αασκαρίδη, αλλά …έχει και το θράσος να παραμένει αμετανόητος υβριστής της πόλης μας!

Εκφράζοντας την φθηνή ανοησία-εξυπνάδα  ότι "με άλλη….κουλτούρα (!), αυτό που έπραξε, δεν θα ήταν...ατόπιμα!!!

 Και το χειρότερο όλων. Ο Δήμαρχος....Iskece υποπίπτει και  σε άλλο ατόπημα, αφού συνοδεύει την νέα δήλωσή του με φωτογραφία του με τους ... Έλληνες Τσουλιάρδες της Προεδρίας Δημοκρατίας που είχαν τιμήσει τα Ελευθερία Ξάνθης στις 4 Οκτωβρίου 2019!!!  

Φυσικά όταν είδαμε την φωτογραφία, ζητήσαμε συγνώμη από τους Έλληνες τσολιάδες που φωτογραφήθηκαν μαζί του και δεν την δημοσιεύουμε, διότι θεωρούμε ανήθικη και χειρίστου είδους καπηλεία αυτό που έπραξε ο Δήμαρχος Iskece!!! 

;Όπως τον αποκάλεσε  και σε ιφτάρ στο Δήμο Μύκης, ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής!!!

Διαβάστε την νέα κατάπτυστη δήλωση του Δήμαρχου Τσέπελη που έχει το θράσος να μιλάει και για μια άλλη….κουλτούρα!!!  Ποιός; Ο Τσέπελης που την ημέρα των εκλογών, πανηγύριζε με το...."τσικουλάτα"! 

  •  Αυτούσια η νέα απίστευτη δήλωση του Δήμαρχου Iskece!

Η ανάρτηση του διαφημιστικού τουριστικού σποτ, στην τουρκική γλώσσα από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, εμπεριείχε ένα σημαντικό ατόπημα. (σ.σ. Δήμος Isxece!)

Ενδεχομένως, σε μια άλλη χώρα, σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη κουλτούρα, το ατόπημα να μην θεωρούνταν καν ατόπημα.

Ωστόσο, ζούμε σε μια εποχή και σε μια περιοχή, που καθημερινά δεχόμαστε τις αναθεωρητικές και επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας του 2022.

Δυστυχώς, μια αναπτυξιακή ενέργεια για τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή, προκάλεσε δικαιολογημένη αντίδραση.

Ζητώ προσωπικά συγγνώμη από τους συμπολίτες μου για το ατόπημα και την προκληθείσα αναστάτωση.

Οφείλω, όμως να επισημάνω ότι η προσπάθεια σπίλωσης της προσωπικότητάς μου, ως ενός δημοσίου προσώπου, που δήθεν δε σέβεται τον όρκο που έδωσε για την άσκηση των καθηκόντων του και κυρίως για την υπηρέτηση της πατρίδας, εκθέτει αυτούς που υπηρετούν τη χειρότερη μορφή λαϊκισμού.

Τους απαντώ με τη φωτογραφία των Ευζώνων, που προσωπικά έφερα στην πόλη μας, συμβολικά, κατά την πρώτη δημόσια εκδήλωση της θητείας μου.

Την απελευθέρωση της πόλης μας και την ενσωμάτωσή της στον Εθνικό Κορμό. Για πάντα.

  • Ο Δήμαρχος Ξάνθης
  • Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης







 

Δεν υπάρχουν σχόλια