GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Λουκέτο" λόγω χρεών στο ελληνικό βόλεϊ μετά το ΠΑΡΑΝΟΜΟ beach volley της Ξάνθης! Να αναλάβει Πρόεδρος ο Ματθαίος Σαββίδης με ταμία τον Φανουράκη!!!

"Αφού Τσέπελης,  Φανουράκης και "παρέα" έσωσαν την Ξάνθη μοιράζοντας αφειδώς χιλιάδες ευρώ σε γεύματα, 'άμμο, δημοσιογράφ...


"Αφού Τσέπελης,  Φανουράκης και "παρέα" έσωσαν την Ξάνθη μοιράζοντας αφειδώς χιλιάδες ευρώ σε γεύματα, 'άμμο, δημοσιογράφους και φανφάρες, μήπως είναι ευκαιρία να σώσουν Λευτέρη Αυγενάκη και το ... Ελληνικό volley;


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά τις φιέστες με τα περιβόητα παράνομο beach volley της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης και όχι μόνο, ήρθε σε χρόνο ρεκόρ η…απομυθοποίηση!! Καθως τα χρέη της Ομοσπονδίας που έβγαζε φώτο με τα αρχές του τόπου!!! Καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!! Αφού δεν έχουν να πληρώσουν ούτε την...κούριερ!!!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από ένα χρέος 300.000 ευρώ της Ομοσπονδίας σε εταιρία σεκιούριτι FALCON, η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη της Ολυμπιακής Εγκατάστασης “Στίτι του Στίβου και Βόλεϊ” στην Παιανία, όπως αποκαλύπτει το gazzetta. Μια εγκατάσταση που δεν χρησιμοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια η Ομοσπονδία, αλλά όταν κατασκευάστηκε με εντολή των τότε κυβερνήσεων η κατασκευή και η συντήρηση της Ολυμπιακής Εγκατάστασης της Παιανίας πέρασε μέσα από την Ε.Ο.ΠΕ.

Ουσιαστικά η ΕΟΠΕ πληρώνει στα σπασμένα της Πολιτείας, καθώς όταν το Ελληνικό Δημόσιο σταμάτησε να πληρώνει την FALCON δεν ανακάλεσε την εντολή του προς την ΕΟΠΕ για τη φύλαξη με συνέπεια και το «Σπίτι του Βόλεϊ» να γίνει μια εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση.

Το θέμα όμως είναι πως όχι μόνο η εγκατάσταση είναι σε τραγική κατάσταση, αλλά και η Ομοσπονδία θα πρέπει να πληρώσει χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει, καθώς δεν την χρησιμοποιούσε για χρόνια. Και είναι κρίμα γιατί η ΕΟΠΕ τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να μειώσει το χρέος και να ανακτήσει λίγη από την χαμένη της αίγλη. Δυστυχώς όμως υπολόγιζε χωρίς τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Αρχικά το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε οφειλή της ΕΟΠΕ ύψους 208.000 Ευρώ με το νόμιμο τόκο. Μετά από πολλές αναβολές η απόφαση εκδόθηκε το 2017 που δικαιώνει την FALCON και με τόκους περίπου 60.000 Ευρώ. Σε αυτή την απόφαση η ΕΟΠΕ άσκησε έφεση και τελικά το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε την Εταιρεία και η Ε.Ο.ΠΕ. βρέθηκε σε τραγική θέση.

Η Ε.Ο.ΠΕ. χωρίς να έχει καμία εμπλοκή και ευθύνη για την λειτουργία και τη φύλαξη της Ολυμπιακής Εγκατάστασης στην Παιανία καλείται να ανταποκριθεί σε ένα τεράστιο ποσό που δεν διαθέτει και που στο κάτω-κάτω δεν δημιούργησε η ίδια.

Με την κατάσταση να είναι όχι απλά δραματική, αλλά τραγική, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος είναι έτοιμος να υποβάλλει την παραίτησή του και έχει συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Ο διοικητικός ηγέτης της ΕΟΠΕ, έχοντας προσπαθήσει όλο αυτό το διάστημα να νοικοκυρέψει ένα «μαγαζί» που για χρόνια αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα, βλέπει να βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο, καθώς το ποσό είναι τεράστιο.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα συνολικά στο ελληνικό βόλεϊ, τόσο σε σάλα, όσο και σε άμμο. Στην σάλα από την στιγμή που οι λογαριασμοί της Ομοσπονδίας έχουν μπλοκαριστεί, δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, εν όψει των προκριματικών των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που η Πολιτεία θα πρέπει να λύσει άμεσα.

Επίσης ζήτημα και μάλιστα μεγάλο υπάρχει και με το beach volley και στην προκειμένη με τον τελικό του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί τέλη Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Ενώ μέσα σε αυτά υπάρχουν και οι μισθοί στο προσωπικό που θα πρέπει να δοθούν.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία αν δεν βρεθεί άμεσα λύση το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ικανό να τινάξει τα πάντα στον αέρα και κυρίως την τεράστια προσπάθεια που είχε γίνει μέχρι και τώρα στην Ομοσπονδία.

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΟΛΕΙ 

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑΜΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ 


Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, κάνουμε πρόταση για το καλό της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλεϊ στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να αναλάβει νέος Πρόεδρος  ο δραστήριος Ματθαίος Σαββίδης με ΤΑΜΙΑ  τον αντιδήμαρχο απευθείας αναθέσεων Μανώλη Φανουράκη που έδωσε μόνο για την διοργάνωση της Ξάνθης 45.000 ευρώ σε γεύματα, ‘άμμο κλπ!!! 

Άμμο για την οποία πληρώσαμε σε εργολάβους 5000 ευρώ "μάζεψαν" όμως  απο την πλατεία.. .υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης κι όχι η εταιρεία που την έφερε και τα "πήρε" αδρά!

Τι είναι λοιπόν 100.000 ευρώ χρέος για το Δήμο Τσέελη-Φανουράκη-Ματθαίο Σαββίδη που μοιράζει «αφειδώς» χιλιάδες ευρώ παντού!!!

  • Χρήμα υπάρχει άφθονο!!!!

Επίσης διαθέτουμε πολιτικούς με πολύ χρώμα όπως ο βουλευτής γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης που διαθέτει και βίλα με…πισίνα, ο αρντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης κλπ οπότε τι είναι….300.000 ευρώ!!!;;;' Ένα τίποτα όταν λεφτά υπάρχουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια