GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ!

  Ο συμπολίτης μας Κώστας Βλαχαντώνης με ανάρτησή του στο fb σχολίασε τα παρακάτω για την συνεχιζόμενη ηχορύπανση του Δροσερού που πολλές φο...

 


Ο συμπολίτης μας Κώστας Βλαχαντώνης με ανάρτησή του στο fb σχολίασε τα παρακάτω για την συνεχιζόμενη ηχορύπανση του Δροσερού που πολλές φορές πάει και μέχρι πρωίας!

«Κωνσταντίνος Βλαχαντώνης: Ελληνική Αστυνομία Κλείστε την μουσική στον οικισμό ρομά Δροσερό Ξάνθης. Κάθε βράδυ τα ίδια. Η αστυνομία Ξάνθης 20 χρόνια δεν κάνει τίποτα»

-Ε δεν είναι Κώστα μόνο 20 χρόνια! Βάλε 30 και παραπάνω…τα ίδια και τα ίδιο, μολονότι επί Τσέπελη (σ.σ. Από το καλοκαίρι του 2019 δηλαδή…) η κατάσταση έγινε πλέον καθημερινό… βασανιστήριο!

  • Και τα σχόλια κάποιων συμπολιτών μας:

«Evagelia Toutouni: Όταν ένας άνθρωπος μεγαλώνει χωρίς να γνωρίζει τα βασικά πράγματα!!!όταν δεν έχει παιδία!!! Σεβασμό!!! Η λέξη συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους είναι άγνωστη για αυτούς!! Όταν παίρνεις τα επιδόματα κάθεσαι όλη μέρα γλεντας ως τα ξημερώματα κοιμάσαι μέχρι τής δώδεκα μία τη έχει να σκεφτεί!! Εσένα που θα σηκωθείς από της τέσσερις να πας για το μεροκάματο !! συνυπάρχουν μόνο με ομοίους τούς για τι είναι το ίδιο πράγμα !!

-Giorgos Misoglou: Χρειάζεται ένα drown από αυτά που ψεκάζουν τα χωράφια .το γεμίζεις με ακαθαρσίες να μην πω τι άλλο το αφήνω στην φαντασία σας το πετάς και αρχίζεις τον ψεκασμό από ψηλά, στην πλατεία που γίνεται το γλέντι , στα ηχεία που είναι στην ταράτσα και άντε γειά».

-Κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης. Θα βάλει κάποιος κάποια τάξη επιτέλους; Στην…αταξία και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του… κράτους που λέγεται Δροσερό;

Δεν υπάρχουν σχόλια