GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ!

  Ειλικρινά Μανώλη Φανουράκη, μπορείς να λές ότι θέλεις για τον πρώην κολλητό σου Σάββα Μελισσόπουλο, διότι εσύ όντως τον… έκανε «ηγέτη» (σ....

 

Ειλικρινά Μανώλη Φανουράκη, μπορείς να λές ότι θέλεις για τον πρώην κολλητό σου Σάββα Μελισσόπουλο, διότι εσύ όντως τον… έκανε «ηγέτη» (σ.σ. Με ολόσωμο μαγιό ή όχι δεν έχει σημασία…)  και να λες ότι θέλεις για όσους δεν σε ξέρουν…!

Όταν μιλάς όμως για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη και δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Χατζηθεοδώρου θα πρέπει να πλένεις πρώτα το στόμα σου, διότι δεν… σου μοιάζει κι είναι καθαρός και έντιμος άνθρωπος!!!

Και είναι επίσης και ειλικρινής άνθρωπος!!! Κι όχι διπλοπρόσωπος…!

Ναι είναι ΣΥΡΙΖΑ… αλλά δεν υπήρξε ποτέ γυρολόγος κομμάτων και παρατάξεων…! Δεν ήταν στο ΠΑΣΟΚ του Σγουρίδη, μετά στη Νέα Δημοκρατία του Λάκη Στυλιανίδη, μετά στο ΠΑΣΟΚ του… Ξυνίδη και του Πούλιου και τώρα με τον… Τσέπελη που επί χρόνια πρώτος εσύ (με τον Σταυρακάρα…), είχες καταγγείλει ουκ ολίγες φορές στο «Μαχητή» ως ΑΦΑΝΗ εταίρο του Elisso Hotel!!!

Κι ήσουν κάθε μέρα στα γραφεία του «Μαχητή» παριστάνοντας τον φίλο μας επειδή μας είχε ανάγκη…

Αλλά κι επειδή πάντα στα δύσκολά σου, εμείς ήμασταν δίπλα σου!!!

-Πολύ σωστά λοιπόν χαρακτήρισε ΑΝΟΗΣΙΑ όλη αυτήν την ιστορία με το beach volley στην κεντρική πλατεία!

Το οποίο αφού δεν θέλατε να γίνει στις πανέμορφες παραλίες μας, μπορούσατε να πάτε απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ ή έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο!

Και με τόσους χορηγούς, να χρεώνεται και 45.000 ευρώ τους δημότες για την… ανοησία σας!

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Φανουράκη, πριν αναλάβεις αντ' αυτού αντιδήμαρχος του Τσέπελη μπορείς να μας τι "ζωή" έκανες και τι ξόδευες και  τι ξοδεύεις στην μετά Γριούλα εποχή... από 1/9/2019 μέχρι σήμερα; Περιμένουμε με ενδιαφέρον ως δημόσιο πρόσωπο αλλά και ο άνθρωπος που υπέγραψε απευθείας αναθέσεις 3 εκατ. την ξεκάθαρη απάντησή σου....Καθότι έπεται και συνέχεια γιατί η ανοχή δεν αποτελεί αδυναμία....)






Δεν υπάρχουν σχόλια