GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Conference League: Άρης πέντε αστέρων (5-1) συνέτριψε τη Γκόμελ

Τεράστιο άλμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Conference League έκανε ο Άρης.


Τεράστιο άλμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Conference League έκανε ο Άρης.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος συνέτριψε με 5-1 τη Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επί της ουσίας εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Λευκορώσους.

Κι όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τους «κιτρινόμαυρους».

Το αυτογκόλ του Φαμπιάνο στο 11′ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γκόμελ, όμως η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για τον Άρη.

Πριν την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ο Άρης είχε ήδη ανατρέψει την κατάσταση αφού μέσα σε διάστημα 15 λεπτών είχε μετατρέψει το εις βάρος του 0-1 σε υπέρ του 3-1.

Στο 16′ ο Πάλμα κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Γκρέι και ισοφάρισε σε 1-1 και στο 28′ ο Ιτούρμπε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε την ολική ανατροπή δίνοντας προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς με 2-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πάλμα σέρβιρε στον Καμάτσο και αυτός έκανε το 3-1 για τον Άρη, ο οποίος με δύο ακόμη γκολ στο β’ μέρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Στο 61′ ο Πάλμα εξαργύρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση γράφοντας το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γκρέι με νέα ασίστ του Πάλμα.

ΑΡΗΣ (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (83′ Μαζικού), Ιτούρμπε (70′ ΜανΤσίνι), Ντουκουρέ, Νταμπό (70′ Ντιόπ), Καμάτσο, Πάλμα, Γκρέι (83′ Χατζηιωάννου).

ΓΚΟΜΕΛ (Νιβένσκι): Σαντόφσκι, Κουχίνσκι, Ματβέιτσικ, Αφί, Γιούρι, Μπάγκα, Κοστρόφ, Αντεόλα (73′ Γερμακόβιτς), Αλεξίεβιτς (44′ Ανουφρίεφ), Σέντκο (80′ Ποταπένκο), Μάκας (73′ Γκογκολασβίλι)


Δεν υπάρχουν σχόλια