GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα «κάγκελα» οι ξενοδόχοι Θράκης για την ένταξη του Airbnb στο «Τουρισμός για Ολους». Αδιάφοροι Μέτιος-Αμοιρίδης

Για αθέμιτο ανταγωνισμό από την ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» κάνει λόγο η Ενωση Ξενοδόχων Θρ...


Για αθέμιτο ανταγωνισμό από την ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» κάνει λόγο η Ενωση Ξενοδόχων Θράκης αλλά και η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα:

Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης οδηγεί σε έντονο προβληματισμό και στο συμπέρασμα ότι σκοπός αυτής της μεταχείρισης είναι η ψηφοθηρία, καταγγέλλει η Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ενώ στο ίδιο επίπεδο κινούνται και οι ξενοδόχοι της Θράκη.

Μιλώντας για αθέμιτο ανταγωνισμό από την ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους".

Οπως αναφέρουν οι ξενοδόχοι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος κ.α.), αλλά αυτό δυστυχώς δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους.

Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει δημιουργήσει συνθήκες σημαντικότατου αθέμιτου ανταγωνισμού και στα ξενοδοχεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης και της Θράκης οδηγεί σε έντονο προβληματισμό και -εν κατακλείδι- στο συμπέρασμα ότι σκοπός αυτής της μεταχείρισης είναι η ψηφοθηρία, η οποία όμως έχει και τα όριά της.

Αδιάφοροι παρακολουθούν το θέμα πάντως τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, όσο και ο νέος Πρόεδρός του στον Τουρισμό Μιχάλης Αμοιρίδης!





Δεν υπάρχουν σχόλια