GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Κοινότητα Μαγγάνων στο πλευρό τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας που κάηκε το σπίτι της

Τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου 2022, εξαιτίας πυρκαγιάς, κατακάηκε η οικία συγχωριανού μας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς η κεραμο...


Τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου 2022, εξαιτίας πυρκαγιάς, κατακάηκε η οικία συγχωριανού μας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς η κεραμοσκεπή, οι οικοσυσκευές, ο ρουχισμός και όλα τα προσωπικά τους είδη.

Η συγκεκριμένη τρίτεκνη οικογένεια τυγχάνει και προ 6μήνου να έχει δοκιμαστεί, αφού έφυγε από τη ζωή από την επάρατη νόσο, η πολύ νέα, σύζυγος και μητέρα των τριών ανήλικων τέκνων.

Καλούμε όλους τους συνανθρώπους συντοπίτες και μη καθώς και τους θεσμικούς φορείς/υπηρεσίες – επιχειρήσεις και εκπροσώπους αυτών (Τοπικής Κοινωνίας – Αυτοδιοίκησης, Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης & Περιθωρίου, Δ΄ ΣΣ κ.α.), ενεργοποιώντας τα Ανθρώπινα και Κοινωνικά αντανακλαστικά τους, να επιδείξουν την αλληλεγγύη, μεγαλοψυχία και το κοινωνικό τους πρόσωπο καθ’ οποιονδήποτε τρόπο συνεισφέροντας οικονομικά, υλικά, και τεχνικά, στην οικογένεια του συγχωριανού και συντοπίτη μας, που δοκιμάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη μία φορά, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο η οικία της πληγείσας οικογένειας και οι οικοσυσκευές της.

Παράλληλα με την Κοινότητα Μαγγάνων, συνδράμει και η Ενορία του χωριού, διά του εφημέριού της, τον Πάτερ Κων/νο.

Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να κατατίθενται χρήματα είναι: ΙΒΑΝ λογ/σμού GR 4801104350000043564195857, (Εθνική Τράπεζα, δικαιούχος Μανώλογλου Χρήστος Σοφοκλής).

Οι προσφέροντες να αναγράφουν ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ».

Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:

Μανώλογλου Χρήστος (Πατέρας) τηλ. 6945584980.

Πάτερ Κων/νος (Εφημέριος ενορίας Μαγγάνων) τηλ. 6974879240.

Πουρναράκης Βασίλειος (Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου & συγγενής πυρόπληκτης οικογένειας) τηλ. 6974921708.

Εκ της Κοινότητας Μαγγάνων

  • Ο Πρόεδρος    
  • Αγγελάκης Δ.





Δεν υπάρχουν σχόλια