GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βραβεύσεις μαθητών από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης θα βραβεύσει τα παιδιά που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους στα μαθήματα. H βράβε...


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης θα βραβεύσει τα παιδιά που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους στα μαθήματα. H βράβευση θα γίνει μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα και θα βραβευτούν:

  • Οι μαθητές των γυμνασίων που βαθμολογήθηκαν με βαθμό άριστα (δηλαδή 18,5 και μεγαλύτερο)
  • Οι μαθητές των λυκείων που βαθμολογήθηκαν με βαθμό άριστα (δηλαδή 18 και μεγαλύτερο)
  • Οι μαθητές που μέσω πανελληνίων πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι., στρατιωτικές σχολές, ακαδημίες εμπορικού ναυτικού κ.α.)
  • Οι μαθητές που μέσω μηχανογραφικού πέτυχαν την εισαγωγή τους στα δημόσια Ι.Ε.Κ.
  • Ο μαθητής με την υψηλότερη βαθμολογία στις πανελλήνιες εξετάσεις θα τιμηθεί με το βραβείο στην μνήμη του εκλιπόντα Κωνσταντίνου Αραμπατζή που διατέλεσε για σειρά ετών γενικός γραμματέας του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προσκομιστεί η βαθμολογία που έλαβαν οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες (συνολικά μόρια).

Όλοι οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που στην τελική τους βαθμολογία αξιολογήθηκαν με άριστα την σχολική χρονιά 2021-22 παρακαλούνται να φέρουν αντίγραφο της βαθμολογίας τους. Οι επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση σπουδών από τη σχολή τους και τα μόρια εισαγωγής τους. Οι επιτυχόντες στα δημόσια Ι.Ε.Κ. βεβαίωση που να προκύπτει η εισαγωγή τους από το παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο.

Όλα τα απαιτούμενα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν στο γραφείο του συλλόγου στις ώρες λειτουργίας του δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18.30-20.30, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια