GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαβάζουμε συνέχεια τα δελτία τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ για χρηματοδοτήσεις έργων,

Ομως δυστυχώς κανένα από αυτά τα έργα δεν αφορά την Π.Ε. Ξάνθης. Ή εμείς είμαστε τυφλοί, ή η Π.Ε. Ξάνθης δεν χρειάζεται κανένα έργο και κατα...

Ομως δυστυχώς κανένα από αυτά τα έργα δεν αφορά την Π.Ε. Ξάνθης. Ή εμείς είμαστε τυφλοί, ή η Π.Ε. Ξάνθης δεν χρειάζεται κανένα έργο και κατατάσσεται πάνω από το Μονακό…

 Χρηματοδότηση έργων από την Περιφέρεια αναφέρουν συχνά πυκνά τα Δελτία Τύπου που δίνονται στη δημοσιότητα, όμως το λυπηρό στην όλη ιστορία είναι πως δεν βλέπουμε κάποια από αυτά τα έργα να αφορούν την Ξάνθη.

Διερωτόμαστε λοιπόν αν εμείς είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε έργα στην Π.Ε. Ξάνθης ή αν η Ξάνθη έχει ξεπεράσει το Μονακό και δεν χρειάζεται το παραμικρό έργο.

Και είναι στενάχωρο το να βλέπεις την υποτιθέμενη «βασίλισσα της Θράκης», να πνέει τα λοίσθια και κανένας να μη νοιάζεται.

Αλήθεια κύριε Μέτιο, μήπως κάποια στιγμή να ερχόσασταν και στην Ξάνθη καμιά βόλτα για να διαπιστώσετε πως ακόμα και το έργο που υποτίθεται θα είχε ξεκινήσει και αναφέρομαι στην ασφαλτόστρωση ανατολικά της παρακαμπτηρίου της Ξάνθης μέχρι τη διασταύρωση των Τοξοτών δεν έχει ξεκινήσει, αλλά και το έργο ασφαλτόστρωσης της παρακαμπτηρίου που έγινε πέρσι, έχει τα μαύρα του τα χάλια και σε κάποια σημεία ο δρόμος είναι γεμάτος σαμαράκια.



Δεν υπάρχουν σχόλια