GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξοικονομώ 2021: Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός – Εντάσσονται σχεδόν όλες οι αιτήσεις

Τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», ώστε να καλυφθεί έως και το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ...


Τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», ώστε να καλυφθεί έως και το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΤΕΕ «Green Deal Greece 2022», που συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Νέο Εξοικονομώ σημαίνει μείωση κατανάλωσης ρεύματος και παράλληλα στηρίζεται και η εγχώρια βιομηχανία, με έργα μηχανικού και τοπική προστιθέμενη αξία, τόνισε ο Υπουργός ΠΕΝ, σημειώνοντας ότι «σε συνεργασία με το ΤΕΕ αλλάξαμε το Εξοικονομώ», ώστε να υπάρξει αξιολόγηση στην εξοικονόμηση σε συνδυασμό με κοινωνικά κριτήρια, ώστε να στηριχθούν τα ευάλωτα νοικοκυριά. «Οφείλουμε να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους, με μεγαλύτερες επιδοτήσεις στους πιο αδύνατους», τόνισε ο κ. ΥΠΕΝ.

Ο Κώστας Σκρέκας είπε ακόμη ότι «το Νέο Εξοικονομώ τρέχει με 630 εκατ. προϋπολογισμό, με εκτίμηση 1 δις ευρώ κινητοποιούμενων πόρων» και σημείωσε ότι «ήδη υπάρχουν πάνω από 40 χιλιάδες ενταγμένες και άλλες τόσες επιλαχούσες κατοικίες, ανακοινώνοντας ότι «είμαστε έτοιμοι να διπλασιάσουμε τον προϋπολογισμό, ώστε όλοι, ή σχεδόν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση και πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια