GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Δεν πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δεν πήρε άδεια από τη υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων!

  Όσο μεγάλος κι αν είναι ένας θεσμός –που το beach volley στην Ιστορική πλατεία της Ξάνθης ήταν μια «ανοησία…», όσες μεγαλοστομίες και φωτο...

 


Όσο μεγάλος κι αν είναι ένας θεσμός –που το beach volley στην Ιστορική πλατεία της Ξάνθης ήταν μια «ανοησία…», όσες μεγαλοστομίες και φωτογραφίες κι αν βγαίνουν όλοι μαζί, ουαί κι αλίμονο αν ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ οι Νόμοι και δεν παρεμβαίνουν οι Εισαγγελείς.


*«ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ» ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ, «ΕΚΟΨΑΝ» ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!! 


*«Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ενοχή, καυχιούνται για τους χορηγούς, ενώ έδωσαν με απευθείας αναθέσεις 45.000 ευρώ! Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης  Κώστα Κουρτίδη ποιός κάνει κουμάντο στη Ξάνθη;


Και φυσικά έγινε αυτό που περιμέναμε όλοι…! Μετά το σώου που δυστυχώς γι’ αυτούς, έγινε μπούμερανγκ, ήρθε η… φωτογράφιση με μια διαφορά!!!

Ο Δήμαρχος Τσέπελης μαζί με την "παρέα" του, για να δείξει ότι είχε «κάλυψη» στις καραμπινάτες παρανομίες που διαπράχθηκαν, έβγαλε… αναμνηστικές φωτογραφίες με τις αρχές του τόπου!!!

Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη και διαφόρους πολιτευτές και δημοτικούς συμβούλους, οι περισσότεροι από τους οποίους μέχρι πρότινος τον έβριζαν και προεκλογικά, μάλιστα κάποιοι από αυτούς λέγανε ότι «κατεβαίνουν υποψήφιοι στο Δήμο για να τον απαλλάξουν… από τα βαρίδια τύπου «Τσέπελη»!

  • ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!




Επειδή λοιπόν ο Δήμαρχος Τσέπελης, επειδή τελικά αποθρασύνεται από την ΑΝΟΧΗ όλων μας!

Επειδή είχε το θράσος ο Φανουράκης του "Ζω για να ποντάρω...", αντί να συζητήσει συγνώμη από τον Ξανθιώτικο λαό γιατί έκλεισε την πρόσβαση του κόσμου στην πλατεία, παράνομα «κατήργησε» τις διαβάσεις των τυφλών και "κατέλαβε"  την κεντρική πλατεία χωρίς καν να περάσει το θέμα από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής…!

Κάνουμε κάτι πολύ απλό!!!

Καταθέτουμε εμείς μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των παρανομούντων, αφού τον καλύπτει και η αντιπολίτευση, και ας αποφασίσει ο Εισαγγελέας Ξάνθης… αν ισχύουν οι Νόμοι για όλους, ή ισχύει ειδικά για την πόλη της Ξάνθης ο Νόμος του Τσεπελη!!!

  • Άλλως δεν θα μείνει σε λίγο τίποτα όρθιο!!!
  • Ξεκάθαρες λοιπόν οι θέσεις μας:

1. Όσο μεγάλος κι αν είναι ένας θεσμός –που το beach volley στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης εκτός απο ΠΑΡΑΝΟΜΟ  ήταν μια «ανοησία,…», όσες μεγαλοστομίες και φωτογραφίες κι αν βγαίνουν όλοι μαζί, ουαί κι αλίμονο αν ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ οι Νόμοι και δεν παρεμβαίνουν οι Εισαγγελείς.

2. Το περιβόητο beach volley που θα μπορούσε να γίνει και απέναντι από τον ΑΟΞ αλλά και έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο, δεν πέρασε ούτε και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης. Μήπως πρέπει να καταργήσουμε και το....δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης;;;

3. Δεν είχε έγκριση από την υπηρεσία ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ που για μια απλή «παρέμβαση» μαγαζιού το αναγκάζει να… την ξηλώσει!!! Ένα μικρό απλό στέγαστρο...

4. «ΚΑΤΕΛΥΣΕ» η σημερινή δημοτική αρχή Ξάνθης τις διαβάσεις των τυφλών και την πρόσβαση του κοινού στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Μπορεί αξιότιμε κύριε  Εισαγγελέα Ξάνθης; Μπορεί δικηγόρε και αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη;;;

5. «Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ενοχή. Αλλά και των άλλων παρατάξεων της ανιιπολίτευσης!

6. Καυχιούνται για τους χορηγούς, ενώ έδωσαν με απευθείας αναθέσεις 45.000 ευρώ περίπου για άμμο, γεύματα, προμήθειες κλπ… Που να μην υπήρχαν οι χορηγοί πόσες χιλιάδες ευρώ ακόμη θα πλήρωναν οι δημότες.

7. Μηνύουμε μαζί τους και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και δικηγόρο Κώστα Κουρτίδη που φωτογραφήθηκε ... μαζί τους, γιατί έχει και η Αντιπεριφερειάρια Ξάνθης τις δικές της ευθύνες για το μπάχαλο της πλατείας που ΑΝΗΚΕΙ στους πολίτες!!! Και σε κανέναν άλλον!!! Αλήθεια κύριε Κουρτίδη, αληθεύει -και μπράβο στον Μέτιο- οτι η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν ενέκρινε την χορηγία των 15.000 ευρώ που ζητούσαν Φανουράκης-Τσέπελης γι' αυτή την....ανοησία όπου καταλύθηκε ο ίδιος ο Νόμος;;!

  • Αυτά για σήμερα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια