GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο πάρτι Φανουράκη 45.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις για το beach volley της ντροπής! Έκλεισαν τις διαβάσεις των τυφλών!

Πως έδωσε άδεια η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης (υπάρχει;) γι’ αυτό το έκτρωμα όπου έκλεισαν ακόμη και τις διαβάσεις των τυφλών; Ποιος υ...


Πως έδωσε άδεια η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων Ξάνθης (υπάρχει;) γι’ αυτό το έκτρωμα όπου έκλεισαν ακόμη και τις διαβάσεις των τυφλών; Ποιος υπέγραψε για τις εξέδρες;

-Μόνο για άμμο πληρώσαμε 4.919 ευρώ, 2.100 και στην Χαριτωνίδου για γεύματα στην «Κουκουβάγια» και περίπου 10.000 ευρώ για τραπεζώματα χωρίς να ξέρουμε ποιοι "ημέτεροι" του Φανουράκη  προσκαλούνται και τρώνε τζάμπα!

-Σε μια εποχή που ο λαός πεινάει και δεν έχει να φάει, ο Δήμος Φανουράκη - Τσέπελη «σκορπάει» χιλιάδες ευρώ σε ανεξέλεγκτες απευθείας αναθέσεις! Και η ατιμωρησία συνεχίζεται!

ΠΛΗΘΟΣ  αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους δημότες το περιβόητο beach volley του Φανουράκη στην κεντρική πλατεία της πόλης της Ξάνθης  όπου κανείς δεν γνωρίζει βέβαια πως η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων έδωσε άδεια για την συγκεκριμένη «φιέστα» που απεδείχθη παρά τις μεγαλοστομίες περί… χορηγών, Αυγενάκη που δεν τόλμησε να "πατήσει" το πόδι του στη Ξάνθη λόγω  ΑΟΞ, ότι τελικά δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα ακόμη ... πάρτι απευθείας αναθέσεων του Φανουράκη που αγγίζει τα 45.000 ευρώ!!!

Δηλαδή για όλο αυτό το «θέαμα» στην κεντρικά πλατεία της Ξάνθης ακόμη και την… άμμο ύψους (σ.σ. Θαλάσσης η ποταμίσια κύριε Εκμεκτσή...),  μόνο 4.919  ευρώ την πλήρωσαν οι Ξανθιώτες!!!

Μάλιστα οι αποκαλύψεις μας προκάλεσαν ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση στους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα με την νέα χλιδή… γευμάτων, ξενοδοχειών, προμηθειών  κλπ ενώ γέλασε και το παρδαλό κατσίκι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης που ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος συνεχάρη τους… Σουά, Φανουράκη και Τσέπελη για το beach volley ενώ ο ίδιος ισχυρίζονταν ότι το θέμα δεν πέρασε από την… Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Κι έπεσε το γέλιο της Αρκούδας! Αλήθεια θα γίνει νεροκουβαλητής αυτού του ανθρώπου για να πάρει 3% και να εκλεγεί μόνο ο ίδιος, ο.....Τσεγγελίδης; Ή να ξεκαρδιστώ;! Έτσι απλά...)

Δείτε μερικές από τις νέες χρυσές απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη!!! Που συνεχίζει να κάνει «πάρτι» στο Δήμο Ξάνθης και έχει ήδη το ρεκόρ… Δήμων με απευθείας αναθέσεις ύψους 3.000.000 ευρώ!!!

ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ BEACH VOLLEY TOY ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΗΝ Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

-Για πανό 1000 ευρώ

-Για φιλοξενία στο ξενοδοχείο Έλενα του πρώην συνεταίρου του Φανουράκη. 4.180 ευρώ

-Για φιλοξενία στο ξενοδοχείο Ξανθίππη 3.150 ευρώ

-Για ηχητική κάλυψη-φως 2.000 στο Ρόϊδο της Χρυσούπολης, ενώ τα φωτιστικά τοποθέτησαν υπάλληλοι της  Τεχνικής Υπηρεσίας/

-Για γεύμα στην ΕΛΙΑ 2.100 ευρώ

-Για γεύμα στο Μυροβόλο 1.800 ευρώ

-Για γεύμα στην Κουκουβάγια της Χαριτωνίδου 2.100 ευρώ

-Για την προμήθεια άμμου από την εταιρεία  ΑΛΕΞΑΔΝΡΟΣ Α.Ε. (Εκμετσής-Σρρής) μόνο… 4.919 ευρώ!!!

-Για ενοικίαση σκαλωσιών σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης μόνο… 16.000 ευρώ

Δείτε και τις νέες απευθείας αναθέσεις ντοκουμέντο:






































Δεν υπάρχουν σχόλια