GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης Τσέπελη συνελήφθη με ναρκωτικά στην περιοχή της Χρύσας!

Μπλόκο της Ασφάλειας Ξάνθης για ναρκωτικά, έβγαλε για μια ακόμη φορά «λαβράκι» στη πόλη μας!


Μπλόκο της Ασφάλειας Ξάνθης για ναρκωτικά, έβγαλε για μια ακόμη φορά «λαβράκι» στη πόλη μας!

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που ετοιμάζουν «σκούπα» για τα ναρκωτικά στη πόλη μετά μάλιστα από την θαρραλέα επιστολή αστυνομικού - συνδικαλιστή  της Ξάνθης που έκανε πρωτοσέλιδο ο «Μ», έκαναν μπλόκο με σκυλιά και μεταξύ αυτών που συνέλαβαν στην περιοχή της Χρύσας, ήταν και πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης του Δήμαρχου Τσέπελη ο οποίος και συνελήφθη!!!

Μάλιστα εξ’ αιτίας του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ματαιώθηκε συνεδρίαση οργάνου που ήταν για σήμερα, ενώ επικρατούσε όπως μας είπανε μέσα από το Δημαρχείο, αναστάτωση στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθη, τα τηλέφωνα του οποίου θα πρέπει να ανοίξουν κύριοι Εισαγγελίας...

Δημοσιοποιούμε το θέμα και απλά προειδοποιούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη να μην επιχειρήσει οποιαδήποτε παρέμβαση!!! Και φυσικά συγχαίρουμε τους αστυνομικούς που δεν έκαναν πίσω και συνέλαβαν τον δράστη, μολονότι προσπάθησε με βάση την ιδιότητά του να ξεφύγει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης και ειδικότερα της δίωξης ναρκωτικών, είναι από τους καλύτερους, να τους αφήσουν να ασκήσουν το καθήκον τους και να «χτυπήσουν» αμείλικτα όλους τους Εμπόρους ναρκωτικών στην πόλης και ιδίως στην περιοχή του Δροσερού, της Χρύσας κλπ.

  • Κανείς δεν μπορεί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ κανέναν! Ουδείς υπεράνω των Νόμων!!!
  • Κύριε Εισαγγελέα Ξάνθης να χτυπηθούν τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ στη Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια