GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τελεσίγραφο ΑΑΔΕ σε μεγαλοοφειλέτες: Ή πληρώνετε ή δημοσιοποιούνται τα στοιχεία σας

«Ραβασάκι» από την ΑΑΔΕ και τον ΕΦΚΑ θα λάβουν τις επόμενες ημέρες περίπου χιλιάδες φυσικά ή νομικά πρόσωπα με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ άνω των...


«Ραβασάκι» από την ΑΑΔΕ και τον ΕΦΚΑ θα λάβουν τις επόμενες ημέρες περίπου χιλιάδες φυσικά ή νομικά πρόσωπα με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ άνω των 150.000 ευρώ. Θα καλούνται εντός 15 ημερών να ρυθμίσουν ή να εξοφλήσουν το χρέος τους.

Πιο αναλυτικά, το χρονικό διάστημα από 3 έως 6 Ιουνίου 2022 τα φυσικά ή τα νομικά πρόσωπα που πληρούν τα κριτήρια για τη δημοσιοποίηση θα λάβουν από την ΑΑΔΕ στην γραμματοθυρίδα τους στο TAXISnet καθώς και στην πιστοποιημένη διεύθυνση ηλεκτρονικής τους αλληλογραφίας σχετική ενημέρωση η οποία θα τους προσκαλεί εντός 15 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 21 Ιουνίου 2022, να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις προς δημοσιοποίηση οφειλές τους.

Οι επικαιροποιημένες καταστάσεις θα δημοσιοποιούνται διακριτά για τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα με ηλεκτρονική ανάρτησή τους στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ.

Στις εν λόγω καταστάσεις περιλαμβάνονται οι ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ, οι οποίες υπερβαίνουν σε κύρια εισφορά (κεφάλαιο) τις 150.000 ευρώ και η καταβολή τους βρίσκεται σε καθυστέρηση μεγαλύτερη του ενός έτους, δηλαδή ανάγονται σε χρονική περίοδο ασφάλισης προγενέστερη του ημερολογιακού έτους που προηγείται της ημερομηνίας δημοσιοποίησης. Όσοι δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους θα δουν το όνομά τους στις λίστες της ΑΑΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια