GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λογαριασμοί ρεύματος - Ρήτρα Αναπροσαρμογής: Σήμερα Πέμπτη η κρίσιμη απόφαση του Πρωτοδικείου

Η πρώτη απόφαση για το ρεύμα θα εκδοθεί αύριο από το Πρωτοδικείο μετά την προσωρινή διαταγή που έχουν ζητήσει καταναλωτές, Ενώσεις και επαγγ...


Η πρώτη απόφαση για το ρεύμα θα εκδοθεί αύριο από το Πρωτοδικείο μετά την προσωρινή διαταγή που έχουν ζητήσει καταναλωτές, Ενώσεις και επαγγελματικές ομάδες, για να μην κόβεται το ρεύμα τους αν δεν πληρώνουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς.

Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφαση του το μεσημέρι της Πέμπτης και θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιουλίου, ημερομηνία αναβολής της συζήτησης της πρώτης συλλογικής αγωγής καταναλωτών που αφορά στη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον Πρόεδρο των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ οι συνάδελφοι του προπηλακίζονται όταν πηγαίνουν να κόψουν το ρεύμα. «Εντολές εκτελούν. Ανεξάρτητου τιμολογίου, ανεξάρτητου πελάτη, εάν ο καταναλωτής δεν πληρώσει το σύνολο το τιμολόγιο όταν του κόβεται το ρεύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «λαμβάνουμε καθημερινά εντολές για διακοπή ρεύματος, 500 μόνο στην Αττική και 1.500 σε όλη τη χώρα».

Παρά τα μέτρα που λαμβάνονται, οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Μπορούν να αρνηθούν ότι δεν έχουν δώσει εντολή. Είναι αστείο να μιλάμε για καταστροφή της εταιρείας μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, που έχει πάνω από 5,5 εκ. πελάτες, σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια