GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάνω από 1000 άτομα έκαναν αιτήσεις για μια θέση συνοριοφύλακα στην ΑΜΘ

Πάνω από 1000 άτομα από την ΠΑΜΘ έκαναν αιτήσεις για μία από τις 250 θέσεις συνοριοφυλάκων που έχουν προκηρυχθεί για τον Έβρο. Η προθεσμία υ...


Πάνω από 1000 άτομα από την ΠΑΜΘ
έκαναν αιτήσεις για μία από τις 250 θέσεις συνοριοφυλάκων που έχουν προκηρυχθεί για τον Έβρο. Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών έληξε στις 31 Μαΐου και την είδηση της μεγάλης συμμετοχής έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρέλας, που έγραψε:

«Υπερκαλύφθηκε πάνω από 4 φορές η συμμετοχή των ενδιαφερομένων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο διαγωνισμό για τους 250 νέους συνοριοφύλακες που θα υπηρετήσουν στον Έβρο.

Τέλος Μαΐου έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 250 νέων θέσεων συνοριακών φυλάκων που γίνεται με κριτήρια ΑΣΕΠ και η συμμετοχή των υποψηφίων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπερκαλύφθηκε πάνω απο 4 φορές!

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η πλήρωση των θέσεων θα πραγματοποιηθεί από αυτή την κατηγορία των υποψηφίων και όχι από την κατηγορία της υπόλοιπης χώρας που δόθηκε το δικαίωμα και σε αυτούς να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.

Καλη επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και γρήγορα δίπλα μας!!!!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια